I HEART REVOLUTION - I LOVE REVOLUTION
2020. február 11. írta: persica

I HEART REVOLUTION - I LOVE REVOLUTION

Már a Rossmannban az I Heart Revolution szemet és orrot gyönyörködtető csokipalettái!

Csokoládé…a szó, amely azonnal elcsábítja érzékeinket, amelyről valamennyiünknek az a semmihez sem hasonlítható aroma, illat, szín és életérzés jut eszünkbe, amely apró kényeztetést jelent a mindennapokban és – ha csak egyetlen pillanatra is – de képes ellazítani, kizökkenteni rossz hangulatunkból. Fedezd fel most a csokoládé ihlette I Revolution palettákat és engedd, hogy rabul ejtsenek a káprázatos színek és az ínycsiklandó illatok, mindez vidám tábla csokoládéra dizájnolt palettákba rejtve.

MEGMUTATOM MIND A KILENC CSODÁLATOS PALETTÁT, ÉS ELOLVASHATOD KEDVENC ÁRNYALATAID MIKÉNT CSÁBÍTANAK EGY CSOKOLÁDÉ FORMÁJÚ CSODÁS PALETTÁBAN....

I Chocolate Paletták: 

Galacti,  Viole,  Nudes,  24K Gold,  Orange,  Rose Gold,  Elixir,  Golden Ba,  Chocolate and Peache, 

A termékeket megtalálod bizonyos Rossmann üzletekben, az üzletlista a Makeup Revolution Magyarország Facebook oldalán elérhető.

https://www.facebook.com/MakeupREVOLUTIONMagyarorszag/

https://www.instagram.com/makeuprevolutionhungary/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7915469888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása