DEBÜTÁLT A H&M STUDIO KOLLEKCIÓJA
2020. február 21. írta: persica

DEBÜTÁLT A H&M STUDIO KOLLEKCIÓJA

A H&M évente kétszer mutatja be Studio fantázianevű kapszulakollekcióját, mely a legdivatosabb, előremutató darabokkal kedveskedik a divat szerelmeseinek. Az idei tavaszi-nyári kollekciót a szabadság és a tenger inspirálta. A kollekció február 20-tól elérhető a Váci1-es H&M üzletben limitált számban, valamint online a hm.com oldalon. 

Múlt hét végén Los Angeles és az óceán fényei adták a csillogó hátteret a H&M 2020-as tavaszi-nyári Studio kollekciójának bemutatójához. A kollekció a modern, szabad szellemű nőnek készült, akinek a stílusa épp olyan eklektikus, mint az úti céljai. A modern, múlt század közepi beverly hills-i épületet fényekkel és és filterekkel álmodták újra, hogy visszatükrözze a kollekció élénk színpalettáját. A vendégek, köztük Jourdan Dunn modell, Paloma Elsesser plus-size modell, Billie Lourd színésznő, valamint Jameela Jamil színésznő – aki az est folyamán DJ tudását is megcsillogtatta - mind a H&M Studio darabjait viselték. A 2020-as tavaszi-nyári H&M Studio kollekció a hm.com oldalon és a Váci1-es üzletben vásárolható meg február 20-tól.  

„Az idei tavaszi-nyári kollekció vezérgondolata a ‘szabadság’: olyan nőknek kínál jól viselhető ruhákat, akik szeretnek aktívan élni, emellett mégis szeretnének igazán divatosak lenni” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója. 

A kollekciót a svéd Gotland szigeten tett látogatás ihlette, és múzsája a szabad szellemű szörfös lány, aki a terjedelmes, mindennapi ruhát eldolgozatlan szabásokkal és sportos fürdőruhával párosítja. A kulcsdarabok között van a rikító rózsaszín, újrahasznosított poliészterből készült ruha, a homokszínű viszkóz-lenszövet rövid dzseki eldolgozatlan alsó szegéllyel, a bő szárú nadrág, a vastag pamut-nejlon horgolt kardigán és a szembeszökő emelt talpú bőr bokacsizma. A színpaletta élénk rózsaszín és kobaltkék, itt-ott élénkzöld színfoltokkal, homok- és krémszínekkel kiegészítve. A kollekció két részletben jelenik meg, először február 20-án online és a kijelölt üzletekben, majd május 28-án nyári sportos fürdőruhákkal és könnyű strandkaftánokkal, melyek a hm.com oldalon lesznek kaphatók.

A H&M Studio kollekcióról

A H&M Studio a H&M legdivatosabb, előremutató stílusaiból áll. A márka stockholmi műhelyében dolgozó házon belüli tervezői csapat a hagyományos, nemzetközi divatnaptárnak megfelelően, évente kétszer jelentkezik limitált kiadású kollekcióval.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr215484982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása