Cipőtrendek 2020 tavasz/nyár
2020. február 23. írta: persica

Cipőtrendek 2020 tavasz/nyár

Bemutatjuk a DEICHMANN kollekciójának legizgalmasabb darabjait

A tavaszi-nyári szezonban a színes, feltűnő cipők számítanak majd igazán trendinek: élénk és neon színű vagy csillogó darabok, valamint a modelleken lévő különböző díszítő elemek teszik felejthetetlenné az outfitet. Ezek mellett a parafa- és háncsszerű részletek is igazán divatosak lesznek a tavaszi-nyári idényben. A DEICHMANN-nál a hölgyek és az urak is számos stílus közül válogathatnak, és a gyerekek is megtalálhatják kedvencüket.

Hölgyek: Tavasszal és nyáron nem csak a színek között, de nagyon sok stílusból is válogathatunk.

Az új szezon kollekciója a kontrasztokról szól: chunky sneakerek, sarokpántos körömcipők, háncs-jellegű éksarkú cipők, szandálok, flip-flopok és egyéb stílusú modellek is megtalálhatóak a kínálatban. A nyári hangulatot élénk és neon színek, csillogó díszek biztosítják természetes anyagokkal kombinálva, mint pl. a parafa és a háncs. A csillámló fények úgy ragyognak majd, mint a nap sugarai!

Sneaker-imádat: A sneakerek sosem mennek ki a divatból. A chunky sneakerek szárnyalása tovább folytatódik. Robosztus talpukkal, feltűnő színeikkel és lenyűgöző anyagmixükkel „must have“ darabok maradnak a következő szezonban  minden divatot követő hölgynek. Ezek mellett a rendkívül könnyű és rugalmas knit sneakerek ugyancsak trendik lesznek: klasszikus fekete vagy világossárga színben igazán megragadják a tekintetet.

Menő és stílusos: bokacsizma: A következő szezonban továbbra is trendi az ún. chunky combat csizma, egy ilyen darab teljessé teszi a divatos outfitet. A lágy pasztell árnyalatú cowboy csizma is jó választás, egy ilyen modell a tavasz kezdetének hírnöke.

Leopárd és kígyó minták biztosítják a vad megjelenést a mindennapi öltözékben: ezen a nyáron az állatmintás fűzős csizmák nagyon trendik lesznek. Érdemes ezeket a darabokat egy rövid ún. skater ruhával párosítani, csodásan fognak mutatni együtt.

Könnyű nyári modellek: Az olyan időtlen klasszikusok, mint a loaferek és az espadrilles cipők jól néznek ki játékos ruhákkal vagy shortokkal. Könnyűek, szellősek és kényelmesek, tökéletesek bármilyen nyári outfithez. A loaferek közül a hegyes orrúak számítanak igazán trendinek ebben a szezonban, az espadrilles-ek közül pedig a csíkosak.

Nyári lapostalpúak: szandálok, flip-flopok, mule papucsok: Idén nyáron nem lehet megkerülni a feltűnő színeket és a csillogást! A nyárias színekben pompázó szandálok számítanak igazán trendinek, farmerrel viselve pedig kész is tökéletes outfit. Csillámok, bokapántok és fonások teszik még izgalmasabbá a modelleket.

Nem hiányozhatnak a cipősszekrényekből a fémes tónusú kényelmes flip-flopok sem, csillogó vagy háncsszerű részekkel. A csillogó zöld vagy ragyogó fehér színek a nyaralás hangulatát hozzák el, egy csillámos vagy strasszos darab pedig egy elegánsabb alkalomra kiváló választás.

Az éktalpú szandálok parafaszerű sarokkal és csillogó strasszos pántokkal a nőies megjelenés alappillérei ezen a nyáron. Ezek a sokoldalú szandálok remekül illenek szoknyához, nyári ruhához, farmer-póló kombinációhoz, de akár egy hivatalosabb öltözethez is.

A mule papucsok – legyen egy klasszikus fekete vagy akár trendi sárga, pink, barna – fantasztikusan néznek ki farmerrel. A játékos részletek, mint például a selyemszerű masnik felkeltik a figyelmet.

Divatos darabok: körömcipők és magassarkú szandálok

A körömcipők minden megjelenésnek eleganciát kölcsönöznek, tökéletesek a végtelen, balzsamos nyári éjszakákhoz. A szögletes sarkú körömcipők és a hegyesorrú, sarokpántos darabok pici tűsarokkal különösen alkalmasak a figyelem felkeltésére.

A magassarkú szandálok, akár ruhával, akár alkalmi öltözékhez viseljük őket, a viselőjükre irányítják a tekinteteket. Széles színpaletta és megannyi díszítés – pl. csillám – jellemző a kínálatra, minden outfitet feldobnak. Igazán feltűnőek az élénk, szemet gyönyörködtető színekben – pirosban, lilában, fuksziában, sárgában – pompázó darabok, de eszméletlenül néznek ki fekete színben is.

5th Avenue: Magas minőség és kényelem

Az exkluzív 5th Avenue márka egyet jelent a magas minőséggel és a maximális komforttal. 2020 tavaszi-nyári kollekciójában a fókusz a puha és magas minőségű anyagokon van. A szandálok és a balerina cipők tökéletesen illenek egy nyári ruhához vagy farmerhez is.

Egy klasszikus kedvenc, a loafer is visszatér ebben a szezonban. A színpaletta lágy pasztel tónusokat foglal magában, pl. világoskéket, pinket. Háncs- és parafaszerű részletek, pántok teszik még izgalmasabbá a darabokat.

Hétköznapi társak: kiegészítők

Akár kicsi, akár nagy, ezen a nyáron kihagyhatatlan lesz a multifunkcionális táska – ez lehet háncsból készült, neon színben tündöklő vagy egy sportos darab is –, amely sokféleképpen kombinálható.

A nyári hétköznapok népszerű darabjai lesznek a világos vagy vidám színű baseball sapkák látványos neon díszítő elemekkel.

Woodstock újratöltve: a hippi kiegészítők nem csak stílusosak, de praktikusak is, ezért is tökéletesek a nyári fesztiválszezonra. Egy divatos szalmakalap pedig elengedhetetlen lesz a forró nyári napokra.

Urak: A kényelmes vitorlás cipők visszatérnek ebben a szezonban, klasszikus „must have“ darabok munkahelyi öltözékhez vagy szabadidős tevékenységhez is.

A mokaszinok – legyenek akár sima feketék vagy trendi darabok, parafa- és háncsszerű részletekkel – ugyancsak ideálisak, amikor emelkedik a hőmérséklet.

A férfiak sokféle knit sneaker modellből válogathatnak. A meglepő neon részletek még stílusosabbá teszik a megjelenést.

A loaferek és fűzős modellek ugyancsak abszolút megkerülhetetlen darabok. Az olyan díszítő elemek, mint a csatok és nyakkendőszerű rátétek igazán modernné varázsolják ezeket a sokoldalú modelleket. A klasszikus darabok sem tűnnek el, ezek a modellek a világos formáikkal és a magas minőségű anyagaikkal tűnnek ki.

Gyerekek: A gyerekek is imádni fogják a divatos, színes darabokat. A csillámok és az izgalmas dekorelemek minden gyermek arcára mosolyt varázsolnak.

A legújabb kollekció széles választékot kínál a kislányok és a kisfiúk számára: a vagány díszítésű sneakerektől a különböző mintás gumicsizmákon át az élénk színű gyerekszandálokig számos stílus közül válogatnak. A modellek között kinti játékhoz és egy mamás-papás programhoz is található megfelelő darab.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr315487730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása