Az INTIMISSIMI bemutatja első FENNTARTHATÓ kollekcióját
2020. március 02. írta: persica

Az INTIMISSIMI bemutatja első FENNTARTHATÓ kollekcióját

Az INTIMISSIMI újrahasznosítási programjának 10. évfordulója alkalmából, most egy új kollekcióval várja környezettudatos vásárlóit, akik a fenntartható és ellenőrzött forrásból származó anyagokból készült felsőruházatot és fehérneműket preferálják.

A Green Collection darabjai a 2020-as tavasz-nyári kollekció részeként debütálnak: fehérneműk, hálóruhák és kötött felsők, melyek külön megjelölést kapnak az üzletekben is.

A Green Collection termékek olyan anyagokkal készültek, melyek előállítása alacsony környezetszennyező hatású és forrásuk ellenőrzött:

- csipke, amely a Fulgar Group által előállított Qnova® újrahasznosított poliamid fonalat tartalmaz: fenntartható és megújított;

- selyem, amely a Bluesign® által tanúsított: a csökkentett környezetterheléssel előállított termékekért;

- Lenzing modal és bambusz: megújuló és fenntartható erdőgazdálkodásból származó fa felhasználásával gyártva.

Ezen hitelesítések mindegyike megjelenik a termékek címkéjén is, tulajdonságaikkal együtt: puhaság, könnyedség és légáteresztő képesség.

A debütáló kollekció két fehérnemű-családot foglal magába. A The Garden Fairy fehérneműk és bodyk Fulgar QNova® csipkével készülnek, míg a Rare Beauty fehérneműk gyártásakor (Gioia és Sofia fazonú melltartók, brazil fazonú alsóneműk és harisnyatartó) Bluesign® tanúsítvánnyal rendelkező selyemmel is dolgoznak, a fenntartható csipke mellett.

A fehérneműk mellett a kollekció részei még hálóruhák, pizsamák és kötött felsők is, melyek Lenzing modallal és micromodallal, illetve bambusz-szálakkal készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1315499938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása