Tavaszi nude kollekcio az INGLOT-tól
2020. március 02. írta: persica

Tavaszi nude kollekcio az INGLOT-tól

A tavasz előhírnökeként megérkezett az INGLOT új nude kollekciója, a Promises! 

Az 5 db LipSatin rúzsból, 5 db Color Play szájceruzából és 1 db szempillaspirálból álló új nude kollekció, tökéletes a hétköznapi, természetes, de mégis gyönyörű 

Promise szempillaspirál

Legyen ellenállhatatlanul természetes, mégis karakteres tekinteted. A Promise szempillaspirál precíz fejének köszönhetően tökéletesen szétválasztja szempilláidat, nincs csomós és ragacsos érzet, nem kenődik fel a szemhéjadra. Az E vitaminnal gazdagított formulának köszönhetően tökéletesen használható érzékeny szemre is.

LipSatin rúzs

A krémes, lágy formula tökéletes fedést eredményez, miközben hidratálja és regenerálja az ajkakat egész nap. Az E vitamin, cseresznyemag, argán olaj, barackmag és kókusz olajban gazdag összetétel hidratálja ajkaidat és javítja azok rugalmasságát, puhaságát. Bársonyos árnyalata teltebbnek tűnő ajkat eredményez. 

Colour Play szájceruza

Órákon át tartó  tökéletes és pontos kontúrt ad ajkaidnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2815499918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása