A LUSHNÁL MÁR VÁR A NYUSZI :)
2020. március 06. írta: persica

A LUSHNÁL MÁR VÁR A NYUSZI :)

Idén húsvétkor visszatérnek régi kedvenceitek, mint például az imádott Golden Egg fürdőbomba vagy a különleges Dinosaur Bombshell Egg.
Ezek mellett természetesen izgalmas újdonságokkal is készülünk nektek: az Avo Good Easter szappan csillogó aranytojást rejt magában, míg a Sunny Side Up tusfürdőzselénk igazi rezgő tükörtojásként bolondít minket a zuhany alatt!

Idén is minden tojásunk és nyuszink 100% vegán, műanyagmentes csillámmal és lehengerlő illattal!

Húsvéti kollekciónk Február 15-étől érhető el üzleteinkben és online

AVO GOOD EASTER Szappan: Avokádó? Köszi! Ez a szappan a város kedvence, a bergamott és a kubebaolaj citrusos illatával. Fürdesd a szíved guacamole-szószban ezzel a gyümölcsös gyönyörűséggel. 

SUNNY SIDE UP Tusfürdőzselé: Ne keresd tovább a tökéletes zuhanyt. Kend be magad tetőtől talpig ezzel a napfényes zselével. Nem vicc: ez a vidám kis tojás tele van bőrnyugtató kókuszforrázattal, enzimdús ananásszal és bőrlágyító karragénkivonattal.

CREAM EGG Habfürdő: Ha egy fergeteges fürdés minden álmod, ez a fodormentával és kakaóvajjal teli habfürdő csodálatos választás. Ez a mentás-csokis habfürdő tele van krémes vajakkal, melyek lágyítják a bőröd és úgy frissítenek, hogy újra naposcsibének érzed majd magad. Hogy szereted a tojást? Mi a kádban! 

GOLDEN EGG Fürdőbomba: Hiszen mindenkinek jár egy aranytojást tojó tyúk. Ez a brazilnarancs-illatú gyöngyszem az egyetlen édesség, amire idén húsvétkor szükséged lesz. Nem "csak" egy fürdőbomba! Ez a fair trade bio kakaóvajba burkolt fürdőcsoda a vízbe olvadva lágyítja azt, és hidratálja a bőröd. Élvezd az aranyló, csillámló vizet, miközben a vidám bergamott és mandulaolaj illatában úszva átadod magad egy fényűző csobbanásnak.

LUCKY CARROT Habfürdő: Ha egy vidán húsvéti csobbanásra vágysz, ezt a habos csodát keresed. Nem látsz tőle a sötétben, de a citrom és a tangerin illata segít kicsit jobb színben látni a világot. Szerencsédre ez a szezonális különlegesség kivételesen jól érti a dolgát. A citrusos habok pompásan olvadnak a kádba.

DINO BOMBSHELL EGG Fürdőbomba, benne FUN : Ha őskori fürdőre vágysz, ez a húsvéti fürdőbomba dinoszauruszokat megszégyenítő morajlással pezseg el a kádban! Élvezd a történelem előtti idők pezsgését a gyümölcsfagyi illatával.

MAGIC RABBIT Fürdőbomba: Őrülten jó fürdésre vágysz? Ne légy nyuszi! Dobd a kádba ezt a kis kalapot és figyeld, ahogy csodásan gyümölcsös, mélylila varázslatot enged a fürdővízbe. Tele van davanaolajjal, citromos mirtusszal és tonkával. Figyeld, ahogy egy apró fehér nyúl tűnik el a kalapból, miközben körülötte pezseg a színpompás víz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4615507414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása