ÍGY NÉZNÉNEK KI A SZABADSÁGHARC HŐSEI SZAKÁLL NÉLKÜL!
2020. március 10. írta: persica

ÍGY NÉZNÉNEK KI A SZABADSÁGHARC HŐSEI SZAKÁLL NÉLKÜL!

Érdekes és izgalmas játékkal indul az egyetemistáknak szóló startup, a Unipie. Összesen nyolc márciusi forradalmár portréját készítették el szakáll nélkül és öltöztették a mai hipszterek ruháiba, hogy megmutassák a korabeli forradalmat is olyan emberek csinálták, akik Budapest belvárosi kávézóinak asztalai mellett szedték össze a saját programjukat. 

A Unipie egy valódi könyvtár a zsebben: telefonról, tabletről, laptopról teszi olvashatóvá és később majd jegyzetelhetővé az egyetemi tankönyveket. A Unipie célja, hogy egy olyan eszközt adjon a hallgatók kezébe, ami hiánypótló a magyar és a külföldi piacon egyaránt. Márciusban egy ingyenes webalkalmazással keltik fel az egyetemisták figyelmét, amit tavasz végén egy mobilalkalmazás követ majd, megkönnyítve a kollégisták és azon hallgatók életét, akik szeretnének mindent egy helyről elérni, egy könyvtárjegy áráért. 

Március 2. és 15. között ingyenes regisztrációval lehet belépni a Unipie és az izgalmas játék világába. A csapat összesen nyolc forradalmár portréját gondolta át: a szakállakat és a bajuszokat eltávolította és mai környezetbe helyezte őket, így elsőre csak annak lesznek felismerhetők, akik Széchenyitől, Batthyány-n keresztül Petőfi-ig tökéletesen tisztában vannak minden forradalmár képével. De nem hagyják segítség nélkül azokat sem, akik nem figyeltek ennyire történelem órán: a képeken olyan jellemző dolgokat rejtettek el, amik rá tudnak vezetni egy-egy hős kilétére. 

Az agyat megerőltető játék végén egy további meglepetéssel is készül majd a Unipie csapata. 

Weboldal: www.unipieapp.com

Facebook: https://www.facebook.com/unipieapp/ 

Instagram: https://www.instagram.com/unipie_hungary/

Képeket készítette: Máhr Zsófia

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7615514344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása