A Women'secret szuper kényelmes melltartókkal kezdi a tavaszt
2020. március 20. írta: persica

A Women'secret szuper kényelmes melltartókkal kezdi a tavaszt

A Super Soft Push-up a Women’secret legújabb melltartócsaládja, amely extra puha és vékony anyagú fehérneműket tartalmaz.

A legújabb, szuper puha kosarak úgy formálják a mell volumenjét, hogy közben természetes kinézetet biztosítanak, köszönhetően a réteges külső részének és az extra-vékony bélelésnek. A melltartót azoknak a nőknek ajánljuk, akik szeretnék kicsit kihangsúlyozni a mellrészt komfortos és természetes módon.

A melltartó a Comfort Revolution kollekció része, amely lágy, vékony szövetekből készült fehérneműkből áll. A válogatás darabjai különféle fazonokban elérhetőek: merevítő nélküli háromszög, klasszikus szivacsos merevítős és push-up. Az alsóneműk technikai szövetből készültek, amely hátsó részét csipkével díszítették – ezek a darabok megtalálhatóak tanga, brazil és klasszikus verziókban.

A divatmárka elkötelezett a kényelmes viselet iránt: a legújabb vékony szivacsos kialakításával és mikroszálas push-up melltartóival teszi a lehető legkomfortosabbá ezeket az ellenállhatatlan darabokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7615539570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása