AVON Today Tomorrow Always Eternal gélparfüm
2020. március 29. írta: persica

AVON Today Tomorrow Always Eternal gélparfüm

Lépjünk be együtt a luxusparfümök világába!

A ragyogó tavasz és a hosszabb nappalok beköszöntével mindannyian erőre kapunk, energiával tölt el bennünket a meleg, a napsütés és a feléledő természet. Ez az időszak tökéletes arra, hogy kicsit magunkkal foglalkozzunk. Kezdjünk el odafigyelni egészségünkre, sportoljunk, fogyasszunk sok vitamint és mindemellett ne feledkezzünk meg lelkünk kényeztetéséről sem! Most mi is megérdemeljük a legjobbat,  jár nekünk egy kis luxus! Kényeztessük érzékeinket és lelkünket az Avon legújabb TTA Eternal exkluzív gélparfümjével, amelynek varázslatos illatába burkolózva mindannyian előkelőnek érezhetjük magunkat. 

Az Avon igazán egyedi, szabadalmaztatott technológiával készült gél állagú parfümesszenciája, a TTA Eternal gélparfüm különleges kialakítású tégelyével és lenyűgöző illattal varázsol el. A lehengerlően érzéki és bámulatosan tartós esszencia egy speciális applikátorban rejtőzik, amelynek felső gombját megnyomva azonnal érezhetjük a calabriai bergamott, az elragadó magnólia és a tiszta szantálfa elragadó elegyét.

Finoman masszírozzunk bőrünkbe egy cseppnyit ebből a csodás illatból és élvezzük egész napon át az igazi luxus mennyei aromáját!

Luxusban fürdőző szép napot kíván, az AVON csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4915568302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása