A MÁTKA ÉS A KLIKK BISZTRO BAR KÖZÖS ÉTLAPJA
2020. április 07. írta: persica

A MÁTKA ÉS A KLIKK BISZTRO BAR KÖZÖS ÉTLAPJA

RENDELT TE IS OTTHONODBA A GASZTRONÓMIA LEGJAVÁT

A lassan egy éve megnyitott Mátkának mindig is ez volt az egyik fő célja, vendégeinknek egy olyan élményt adni, amit máshol nem tapasztalhat, a belváros szívében, a Gozsdu Udvarban. A számos nemzetközi konyhát bemutató helyszínen, egy olyan színfoltot álmodtunk meg, ahol a fesztelen környezetben minden pillanatban egy izgalmas felfedezést tehetnek vendégeink, mind a belsőépítésztben, mind a gasztronómiánkban - magyar alapokkal, magyar beszállítokkal együtt dolgozva kortárs és nemzetközi ízektől sem visszariadva állítottunk össze eddig az étlapjainkat. A koronavírus terjedésével sajnos nem tudjuk ezt az élményt a Mátkában biztosítani, de csapatunk nem adta fel és az utóbbi hetekben azon dolgoztunk, hogy összeálljon egy olyan étlap és rendszer, hogy kedvenceiteket házhoz tudjuk vinni. 

A  Jólleszek kampány - egyik fő célja, hogy ételrendeléseddel a vendéglátásban dolgozókat támogasd, hisz ebben a kihívásokkal teli pillanatban sem feledhetjük, hogy néhány héttel ezelőtt még számtalan vidám pillanatot, izgalmas élményt, felfedezést és különleges "íz" utazást köszönhettünk nekik.  

A Rendelés: A kimondottan kiszállításra összeállított étlapon megtalálhatóak a jól ismert Mátka kedvencek, macesz gombóc leves, gulyás leves, superfood saláta, mentás zöldborsó főzelék fogassal és Mátka palacsinta. A fogások mellé összeválogattuk a Klikk Bisztro Bar legjavát (Klikk burger, quesadilla, colslow saláta) és frissítőket is kiszállítunk. Csapatunk eddig is minden higiéniai szabályt betartva dolgozott, ám a kialakult helyzetben természetesen 100%-ban odafigyelünk a kollégáink egészségére is, maszkban és kesztyűben és a megfelelő fertőtlenítési folyamatok között történik minden tevékenység a konyhában és a kiszállítás közben is. 

Rendelés menete: Telefonszám: +36 30 444 7316 

12:00 - 22:00 között, Lehetőség van személyes felvételre, előre rendelésre is.

MOST A WOMAN POWER PROJECT SEGÍTSÉGÉVEL 10% KEDVEZMÉNNYEL TUDTOK RENDELNI. EHHEZ HASZNÁLJÁTOK A WPP10 KÓDOT.

JÓ ÉTVÁGYAT!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5515596890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása