Kóstold meg az új NESCAFÉ® Classic Black Roast kávét!
2020. április 10. írta: persica

Kóstold meg az új NESCAFÉ® Classic Black Roast kávét!

Hosszú pörkölés, karakteres íz.

Különleges és karakteres ízzel megérkezett az új, eddigi leghosszabban pörkölt kávénk, a NESCAFÉ® Classic Black Roast! Felelősen termesztve, mert minden csésze számít.

A NESCAFÉ® márka indulása óta, vagyis már több, mint 80 éve tiszteli a természetet és a velünk dolgozók kemény munkáját, így az új NESCAFÉ® Classic Black Roast megalkotásánál is nagy hangsúlyt fektettünk a fenntarthatóságra és a felelősségteljességre.

A Grown Respectfully kezdeményezés keretein belül a NESCAFÉ® többféle módon támogatja a kávétermelő farmereket, hozzájárulva munkakörülményeik és életszínvonaluk javulásához. Célunk, hogy segítségükkel kiváló minőségű kávét kínálhassunk nem csak most, hanem a jövőben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5015602564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása