4711 Remix Cologne Edition 2020
2020. április 19. írta: persica

4711 Remix Cologne Edition 2020

Végre beköszöntött a nyár a városban – indulhat a szafari a vad nagyvárosi dzsungelben: parkolóházi bevásárlókocsi-verseny, vízi csata a nyilvános szökőkútban és langyos nyáresték a legszebb panorámájú háztetőkön! Spontán, szabad, mindenekelőtt pedig bolondos – a 4711 Remix Cologne 2020 a tiszta életörömnek ezt az érzését ragadja meg.

Az illat friss citromjegyével adja meg a pezsdítő, városi nyárhoz szükséges energialöketet.

Egy illatikon új életre kel

A 4711 Remix Cologne egészen különleges illatrobbanás! Nem csoda, hiszen több mint 225 év illattörténelme katapultál a jelenbe. A 4711 Remix Cologne illatsorozat 2018 óta részeire bontja a klasszikus 4711 Eredeti Kölnivizet: minden évben „újrakeverik” a hét fő összetevőjének (citrom, bergamott, narancs, levendula, rozmaring, neroli és petitgrain) egyikét egy limitált kiadásban. Az első évben a lédús narancs került a középpontba, és „Illatsztárként” megkapta a Német Parfümdíjat, a 2019-es év a lágy levendula jegyében telt, 2020-ban pedig a pezsdítő citrom az, ami minden várakozást felülmúl. Így az eredeti kölni összetevői évente egyenként állnak színpadra modern és meglepő formában.

A városi szafari divat- és illatélmény

 

A nyári citromillat egy barátok körében eltöltött városi séta, egy vidám városi csatangolás, jókedvű kávéházi délutánok és derűs esték emlékét idézi. A 4711 Remix Cologne szemtelenül frissen bizsergeti az orrot, és nem várt erőket mozgat meg: már egyetlen cseppje is a városi oázisokba csábít, ahol zöld növények ellensúlyozzák a nyüzsgést, és ahol közösen élvezhetjük a napot. A 4711 Remix Cologne tökéletes illatkiegészítő mindenkinek, aki a metropoliszban otthon érzi magát és célirányosan követi a nagyvárosi trendet, akár az állatminták, akár a lenvászon kedvelője. Az illat egzotikus jegyekkel egyesíti a különböző kultúrákat, így a divatimádók a citromos illatkoktéltól elvarázsolva élvezhetik azok tökéletes összjátékát.

A citrom élénk frissessége nyáriasan újramixelve

 

Citrom az új keverékben: a bizsergető, lédús felütésben a jól ismert citrusvilágok keverednek a fűszeres shiso és az aromás yuzu egzotikus vonásaival. A szív virágos jegyei lágy oldallal – elbűvölő ibolyával, gyengéd rózsával, valamint a 4711 Eredeti Kölnivíz régi ismerősével, a narancsvirággal – egészítik ki az illatot. Különlegesen komponált napfényakkord adja az illat pozitív kisugárzását. A modern, meleg árnyalatokról mósusz, pacsuli és ámbrás fák gondoskodnak az alapban.

Fejillat: yuzu, olasz citrom, shiso
Szívillat: ibolya, napfényakkord, rózsa, narancsvirág
Alapillat: fehér mósusz, pacsuli, ábrás fa

„Szeretem a retró bárokat, és egy ilyenben ihletett meg egy pezsdítő-bizsergető citruskoktél. Elképzeltem egy pezsgő citrusjegyek alkotta keveréket, ötvözve a shiso zöld, aromás jegyeivel, egy napfényakkordot tartalmazó, krémesen gyengéd, virágos szívjeggyel, valamint egy fa- és mósuszelemeket felvonultató, kifejező alapjeggyel, amely az italt keverő bármixer erőteljes mozdulatait idézi. Az eredmény egy hihetetlenül frissítő és elegáns illat lett!” Alex Lee, Parfümőr

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5815624352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása