A Butcher’s tudják...
2020. április 19. írta: persica

A Butcher’s tudják...

Húsimádó vagy, szinte mindenevő? Akkor a HENTES KONYHÁJA Pastrami szendvicsét szinte kötelező megkóstolnod…. nem tudom szavakba önteni azt az ízbombát amit kaptunk… életem legfinomabb Pastramija volt! De nem szaladok ennyire előre a Pastrami szendvics iránti évek óta tartó rajongásom miatt, inkább megírom nektek, mivel a jelenlegi helyzet sajnos nem teszi most lehetővé, hogy a Tűzoltó utca 22.-be el tudjunk menni, és kedvenc szendvicsünknek hódolni, így a lehető legjobb megoldásként, a Butcher’s Kitchen házhoz szállítja az Étlapon szereplő gasztronómai finomságait! 

A történet ott kezdődött, hogy a Woman Power Project csapata ezen a héten a Hentes Konyhája ínycsiklandozó íz utazásán vehetett részt. Nem is akármilyen kiszolgálásban volt részünk, mert Csonka Zsolt, az étterem tulajdonosa és kedves felesége hozta ki nekünk minden nap az ebédet. (Pastrami is érkezett :) ) Mely pillanatokon belül a megterített asztalon volt, és szinte szempillantás alatt elfogytak a család részéről. A Pastrami, a sült kacsa, a grillezett csirke, a sült oldalas, a Pulled pork, a csülkös bableves, csirkés gnocchi….. a köretek, a saláták, desszert gyanánt a narancsos Tiramisu… Békebeli hentesüzletből jól ismert fogások, elképesztően elkészített ételek kerültek a tányérjainkba szinte mai „köntösben”  

Pazar ebédben volt részünk szinte minden nap. Minden ami egy húsimádónak elengedhetetlen, hogy egyen egy jó ízűt – megtalálható az étlapon.  

Persze azért a vegák is találnak kedvükre való finomságokat az étlapon, hisz az Étterem törekedett arra, hogy minden hozzájuk betérő megtalálja kedvenc ételeit, amit mostantól házhoz szállítanak, így otthonodban, családoddal közösen fogyaszthatod el a Hentes finomságait. 

Már szinte korog is a hasam, míg ezt írom…. szóval, ez a Hentes tud valamit!!!  

A Hentes Konyhája elindította Házhozszállítását, hogy hozzád is eljussanak ezek a finomságok!

Az étlapot a honlapon megtaláljátok: www.ahenteskonyhaja.com

Rendelésedet telefonon le tudod adni: 06 70 787 5818  

Rendeléseddel te is nemes célt szolgálsz, cserébe rengeted időd takarítasz meg, és a legfinomabb húsos ételeket fogyaszthatod.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2015624932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása