s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020
2020. április 19. írta: persica

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020

A csábító jázmin mellett a buja pünkösdi rózsa és a kecses, színpompás frézia játssza a főszerepet az idei nyárhoz szóló illat-ódában, amellyel az s.Oliver a meleg évszakot köszönti. Napsugaras séta egy virágtenger közepén – a hosszú téli hónapok után sok parfümhasználó hölgy vágyik egy olyan évszakhoz illő illatra, mely kibontakoztatja auráját és személyiségét. Itt az ideje, hogy nyári ruhába bújjunk, és felszabadultan táncoljunk a legközelebbi zöld réten. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER idei, nyári virágszínek ihlette, limitált női illata megragadja a nyári időszak édes hangulatát, és 2020 április végétől a friss virágok legszebb esszenciáival árasztja el viselőjét. 

Ilyen a nyár illata

 

Az önfeledt, napos pillanatokhoz könnyű, életörömöt árasztó illat való. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fejillata a bogyós gyümölcsök, a mandarin és a bergamott kellemes frissességével indít, melyek már az első pillanatban könnyedséget és boldogságot ébresztenek. A pünkösdi rózsa, a jázmin és a frézia alkotta nőies szívillat a fejillattal együtt gyümölcsös-virágos csokorrá teljesedik ki, amely nyárias könnyedséggel ajándékozza meg viselőjét. A cédrusfa, a borostyánfa és a mósusz lágy alapillatai tartós illatélményről gondoskodnak. Így válik a parfüm – a hajat díszítő csinos virágkoszorú társaként – illatos kiegészítővé egész napra! 

Fejillat: bogyós gyümölcsök, mandarin, bergamott
Szívillat: pőnkösdi rózsa, jázmin, frézia
Alapillat: cédrusfa, borostyánfa, mósusz

A teljes virágpompában tündöklő nyár egyetlen üvegben – ezt jelképezi az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020-as limitált kiadása. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1015624384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása