OMNIA GOLDEN CITRINE
2020. április 27. írta: persica

OMNIA GOLDEN CITRINE

A BVLGARI OMNIA illatok idén tavasszal kiegészülnek az OMNIA GOLDEN CITRINE újdonsággal, melyek #OMNIALANDIA csodálatos világába repítenek el! Az új tavaszi kollekciót a vidámparkok színes, magával ragadó világa ihlette, melynek bájos csomagolásán minden OMNIA illat egy népszerű vidámparki játékként elevenedik meg.

#OMNIALANDIA varázslatos világában az új OMNIA GOLDEN CITRINE illat egy arany jegyként elevenedik meg, mint egy váratlan vendég ragyogó fényáradattal.

Az OMNIA GOLDEN CITRINE illatot az arany citrin drágakő inspirálta, amely a ragyogás, a pozitivitás és a fény ékköve. A Golden Citrine egy felejthetetlen utazásra invitál, ahol #OMNIALANDIA vidámparkjából fantáziaországba repülhetünk.

Az OMNIA illatcsalád legújabb tagja, az OMNIA GOLDEN CITRINE egy ragyogóan virágos EAU DE TOILETTE, melyet a fényt és optimizmust jelképező arany citrin drágakő ihletett. Egy meleg, fénylő, mégis modern és nőies illat, melyet Alberto Morillas parfümőr mester álmodott meg. Az illatot az ikonikus Ylang-Ylang virág ragyogó esszenciája köré építette fel. Nemes és természetes összetevők felhasználásával az OMNIA GOLDEN CITRINE megeleveníti a ragyogó, modern és virágos nőiességet.

AZ ILLAT FEJJEGYEK Szicíliai Mandarin Fehér Barack Akkord

SZÍVJEGYEK Ylang-ylang Esszencia Jázmin Abszolút

ALAPJEGYEK Arany Benzoá Gyanta Cédrusfa Esszencia

Az OMNIA GOLDEN CITRINE része az új, BVLGARI OMNIA KOLLEKCIÓ limitált kiadásának. Ez az új kollekció az OMNIA illatokat #OMNIALANDIA varázslatával csomagolja be, megőrizve ezzel az igazi BVLGARI élményt. Minden 65ml-es illat egy szemet gyönyörködtető hatszögletű dobozban rejtőzik, melyek tetején megtalálható a saját vidámparki játékának a képe. Egymáshoz illesztve a dobozokat végül #OMNIALANDIA csodálatos vidámparkjábantaláljuk magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6915643988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása