Itt az idő a hennázásra!
2020. április 30. írta: persica

Itt az idő a hennázásra!

Fedezd fel a 100%-ban természetes, bio és tápláló hajszínezőket a LUSHnál!

Ezekben a hónapokban, amikor rengeteg időt töltünk otthon és lehetőségünk sincs meglátogatni a fodrászt vagy a kozmetikust, joggal merül fel a kérdés, hogy mégis hogyan oldjuk meg a szépségápolást otthon? A hajápolás terén sokan amellett döntenek, hogy ismét visszanyerik eredeti hajszínüket, azonban ha te belevágnál a hajfestésbe, kreatívkodásba: hennánk neked lett kitalálva!

A Lush Henna egy természetes hajfesték, ami lakkszerű régeteg képez hajszálaid körül és garantálja, hogy minden egyes tincsed gyönyörű színben pompázik majd.  A 100%-ig természetes, növényi eredetű hajfesték használatának több előnye is van: minden egyes árnyalat teljesen egyedi lesz; a mesterséges hajfestékekkel ellentétben a hajtövek is szépek maradnak; a hajad plusz védőrétegre tesz szert, ami megvédi azt. 

Itt az idő kipróbálni az otthoni hajfestést, nem igaz?

Mi is az a HENNA?
A henna a Közel-Keleten honos növény, amit ősidők óta használnak haj- és testfestésre. Helen Ambrosen, az egyik társalapítónk, egy igazán eszes új formulát talált fel a korábban ismert klasszikus, nehezen kezelhető por állagú változat helyett.

A Lush hennatömbök a legjobb minőségű perzsa hennából készülnek, és mentesek a mesterséges színezőanyagoktól.  A henna szárított leveleiből készülnek, melyeket porrá őrlünk, majd fair trade bio kakaóvajjal vegyítünk, végül kis téglákat formázunk az így kapott keverékből.  Később további természetes összetevőket adunk a tömbökhöz, így jön létre a négy különböző árnyalat.

Nemcsak színezőanyagként, hanem mélyen kondicionáló kezelésként is alkalmazhatóak, mivel a kakaóvaj és az illóolajok fényesítik és illatosítják a hajat.  Ezek az összetevők védőréteget képeznek a természetes színű hajszálak körül, súlyt adnak a rakoncátlan tincseknek és csökkentik az elektrosztatikus hatást. Hajad egészséges és csillogó lesz!

Melyik színt válasszam?

BRUN Henna:
A négy kapható árnyalat közül a Brun indigót és csipetnyi darált kávét is tartalmaz, így hajadat sötét csokoládészínűre festi, míg a csalánpor tonizálja és megnyugtatja a fejbőrt. 

ROUGE Henna:
A Rouge vörös henna és friss bio citromlé keverékével teremt életteli, tüzes árnyalatot és a világosabb hajszíneken is kitűnően működik. Vibrálón vörös színek és lágy, ragyogó fürtök - a tökéletes hatás eléréséért menj ki a fényre és hagyd, hogy a napfény táncoljon a hajadon.

MARRON Henna:
A négy árnyalat közül a Marron fényes gesztenyeszínt kölcsönöz a hajadnak; az őszi hangulatot egy kis citromlé emeli ki, míg a darált kávé mélységet visz bele.

NOIR Henna:
A Noir fő összetevője az indigó, mely mély, éjféli hangulatú árnyalatokat varázsol a hajra. Egy csipetnyi vörös henna fényesít - de nem hozza elő a vörös árnyalatokat.  

Hogyan használd?

A hajfestéshez több dologra is szükséged lesz: gumikesztyű, hőálló tál, keverőkanál, hajcsatok, lehetőleg sötét törölköző, folpack és színezőecset. 
A lehető legjobb végeredmény érdekében mindig végezz teljes tincstesztet (ez abban az esetben még fontosabb, ha korábban mesterséges színezőanyagot használtál).  A szín 24 óra alatt nyeri el végleges árnyalatát. Ha tetszik az árnyalat kezdődhet a festés!
Törj darabokra egy hennatömböt, helyezd a hőálló tálba és adj hozzá forró vizet - kevergesd, amíg el nem éri az olvasztott csoki állagát. Gumikesztyűt viselve vidd fel a hennát egyenletesen a száraz hajadra. Hagyd fent három órán keresztül, majd samponozd és öblítsd le.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9015651492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása