NESCAFE CLASSIC BLACK ROAST
2020. május 05. írta: persica

NESCAFE CLASSIC BLACK ROAST

Indítson minden reggelt intenzív ízélménnyel! A NESCAFÉ Classic Black Roast ultrasötét pörkölésének köszönhetően kirobbanóan gazdag kávé ízélményt kínál, hogy minden nap lendületesen kezdődjön. Gondosan összeválogattuk a legkiválóbb Robusta kávészemeket, amelyeket aztán hosszan pörköltünk, így alkottuk meg a leggazdagabb és legkarakteresebb ízű NESCAFÉ Classic kávénkat. Mert amelyik nap így indul, az jól indul!

Hosszan pörkölve, az eddigi legintenzívebb ízélmény érdekében

Hogyan is készül a NESCAFÉ termékcsalád legsötétebben pörkölt tagja? Szakértelemmel és türelmes gondoskodással. A titok a kávépörkölő mestereink által felügyelt pörkölési folyamatban és a gondosan válogatott, felelősségteljesen termesztett, kiváló minőségű kávébabokban rejlik.

A kávé érzékszervi jellemzői

Minden csésze kávéban három fő jellemvonás harmóniája alakítja ki a végső ízélményt: az aroma, a savasság, valamint a testesség.

Aroma

A kávéban egyszerre akár 1000 aroma komponens is szerepet játszhat az ízprofil kialakításában. Rendkívül sokféle kávéaromát különböztethetünk meg: gyümölcsös, karamellás, pörkölt, gabonás, gumis, erjedt, földes, fűszeres, virágos, mogyorós, de akár főtt ízjegyekkel is találkozhatunk.

Savasság

A kávé savassága erős és a nyelvet frissítően ingerlő hatású ízt ad. A megfelelő mértékű savtartalom élettelivé varázsolhatja, míg a túl kevés sav egyhangúvá teheti a kávézási élményt.

Testesség

A testesség a kávé textúrájára utal. Testesnek szokás nevezni azt a kávét, amelynek nincsen vizes hatása, épp ellenkezőleg, az ember nyelvén szinte nehéznek érezhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1315662754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása