Mi a fiatalos megjelenésű bőr titka?
2020. május 10. írta: persica

Mi a fiatalos megjelenésű bőr titka?

AgeLOC Galvanic Spa a Nu Skintől

Bőröm folyamatos irritációnak van kitéve, környezeti ártalmak, szennyeződés, a napozás okozta problémák. Hiába a napi szintű alapos bőrtisztítás és ápolás, ma már szinte lehetetlen megfelelő alapossággal a legjobbat tennem bőröm fiatalságáért. 

Ezért egy megbízható és innovatív otthoni arcápolással segítem hozzá bőrömet, hogy feszesebbé, fiatalosabbá, üdébbé váljon. Ebben lesz segítségemre heti két-három alkalommal a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa készüléke, mely megannyi fantasztikus tulajdonsággal bír.

Apró. Okos. Hatékony.

Az intuitív formatervezés, a forradalmi technológia és szabadalmazott ageLOC összetevőinek ötvözete bámulatos, egy ízig-vérig modern, multifunkciós öregedésgátló készülék különleges gélekkel és kiegészítő fejekkel, amely galvánáramos kezelést kínál nekem az arc, a fejbőr és a test számára.

A Galvanic Spa sikerének titka a készülék innovatív tudományos hátteréből ered. A készülék önszabályozó galvánáramot használ, amellyel általában a professzionális kozmetikákban találkozhatunk. Feladata, hogy segítse a kiegészítő termékek, mint például a Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC (arckezelő gélek ageLOC-kal) öregedésgátló összetevőinek bőrbe juttatását.

A galvánáram egy gyengéd egyenáram, amely egy irányba áramlik, mint egy hagyományos elem esetében. A készülék automatikusan a bőr igényeihez igazítja az áramerősséget, és a kiválasztott programnak megfelelően pozitív vagy negatív töltést bocsát ki. Mivel a bőr remek vezető, ez a gyenge áram biztonságosan és fájdalommentesen áramlik rajta, tehát tökéletesen alkalmazható a bőrápolás során.

Azon túl, hogy az arcbőrt hatékonyan feszesíti, igaz ezen tulajdonsága a test más területeire is.

A készülék a bőröregedés látható jeleinek forrását veszi kezelésbe ageLOC összetevőkkel.Elősegíti az elnyűtt, fáradt kinézetű bőr revitalizálását és fiatalosabb megjelenését.Segíti a száj, a szem és a homlok területén kialakuló ráncok és barázdák elhalványítását.

Így a Galvanic Spa készüléket használhatod tested más területein is, így csökkentheted a bőröregedés látható jeleit a karon, a hason, a fenéken és a combon. Segít kisimítani a narancsbőrt, és erősít a vékony és élettelen hajszálakat, miközben táplálja és élénkíti a fejbőrt.

A gyengéd, fájdalommentes és önbeállító áram és a kezelőfejek egyedülálló kombinációja a hozzá való termékekkel kiegészülve nemcsak kellemes bőrápolási élményt nyújt, de szinte csodát tesz a bőrrel, még a fejbőrrel is.

A Nu Skin leghatékonyabb bőrápolási készüléke, a Galvanic Spa a világ 1. számú szépségápolási eszközrendszer márkájának járó elismerést 2017-ben és 2018-ban is elnyerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1615678068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása