Így űzd el bőröd szomjúságát pillanatok alatt!
2020. május 15. írta: persica

Így űzd el bőröd szomjúságát pillanatok alatt!

Az új Eucerin Hyaluron arcpermet azonnal gondoskodik bőröd hidratáltságáról és felfrissüléséről

Gyakran érzed az egész napos pörgés közben, hogy bőröd száraz, feszül és húzódik, miközben kedvenc nappali arckrémed a fürdőszobád polcán pihen? Az innovatív Eucerin Hyaluron arcpermet SOS segítséget nyújt, hogy bárhol, bármikor felfrissülj, és könnyedén hidratálhasd bőröd, amikor csak megszomjazik.

Szervezetünk a szomjúsággal egyértelműen jelzi, ha gyors folyadékpótlásra van szüksége. A nedvességet vesztett bőr pedig gyakran kiszárad, irritálttá válik, ezáltal pH-értéke is felborulhat, így kevésbé tudja ellátni védelmi funkcióját. A nyár közeledtével a melegebb idő vagy emiatt a légkondicionáló használata kedvezőtlenül befolyásolják bőrünk hidratáltságát, de akár egy végtelennek tűnő munkanap, egy tartalmas bevásárlás, vagy egy szabadtéri kikapcsolódás után is frissítő kényeztetésre vágyik.

3, 2, 1, hidratálj! Az Eucerin márka legújabb innovációja, a Hyaluron arcpermet több mint egyszerű víz. Azonnal gondoskodik bőröd frissességéről, hosszantartó hidratáltságot és üde ragyogást kölcsönöz. Négyszeres frissesség-faktor: a lágy permet bőrgyógyászati tesztekkel bizonyítottan pillanatok alatt revitalizálja a kiszáradástól érzékennyé vált bőrfelületet és segítséget nyújt a pH-egyensúly visszaállításában, így támogatva annak természetes védekezőképességét. Az arcpermet három aktív hatóanyag kombinációját tartalmazza: a hialuronsav nagy nedvességmegkötő kapacitású bőrápoló, a természetazonos glüko-glicerol és a bőrnyugtató panthenol pedig együttesen pillanatok alatt gondoskodnak a hosszantartó, frissítő hidratáltságról.

Bőröd SOS hidratálásra szomjazik? Az Eucerin Hyaluron arcpermet könnyedén megbújik a táskádban, hogy szükség esetén mindig kéznél legyen. A finom permetet 20 cm távolságból fújd az arcodra, nyakadra és a dekoltázsodra. Gyorsan felszívódik, így smink fölé is bátran használhatod. Hidratáló hatása azonnal érezhető, a bőr pillanatok alatt élettel telivé és üdévé válik.

A meleg idő beköszöntével elérkezett az arcpermetek szezonja, frissülj fel Te is!

Eucerin Hyaluron arcpermet. Arcpermet arcra, nyakra és dekoltázsra. Azonnali bőrnyugtató hatás. Gyors felszívódás. Hialuronsav, panthenol és glüko-glicerol tartalmának köszönhetően hosszantartóan hidratálja a száraz, irritált és érzékeny bőrt. Segítséget nyújt a pH-egyensúly visszaállításában. Sminkre is felvihető. Illatanyagmentes. Bőrbarát pH-érték.

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr615697970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása