AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA ÚJDONSÁGÁT: ULTRAFRESH SUPIMA PAMUT
2020. június 27. írta: persica

AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA ÚJDONSÁGÁT: ULTRAFRESH SUPIMA PAMUT

Egy 100%-ban természetes anyag, mely nyári megfelelője az ikonikus Ultralight Kasmír anyagnak. Ezzel az újdonsággal létrejött egy új knitwear termékcsalád. Az új kollekcióhoz készült kampány főszereplője Bruna Marquezine.

Az Intimissimi nagy figyelmet fordít a természetes anyagokra, és arra, hogy kiváló minőségű termékeket állítson elő, amelyek a frissesség és lágyság érzetét adják a bőrnek. Így született meg az új UltraFresh Supima Pamut termékcsalád. Rendkívüli könnyedsége révén, ez a 100%-ban természetes anyag ideális a legnépszerűbb alapdarabhoz, melyet a nők viselnek: a pólóhoz.

Ez a basic termék ideális bármilyen megjelenéshez: a hétköznapitól az elegánsig. Mivel magas minőségű pamutból készül, ezért minden nő ruhatárának időtlen alapdarabja.

Nem véletlen, hogy a Rowan Papier által fotózott új kampány főszereplője Bruna Marquezine. Bruna  idén csatlakozott az Intimissimi modellek csapatához, a frissességet és a kifinomult nőiességet szimbolizálja, és tökéletesen képviseli a márka új UltraFresh Pamut termékcsaládját.

Az Intimissimi megalkotta az új knitwear termékcsaládját, mely több különböző stílust és modellt foglal magába: a háromnegyedes ujjú csónaknyakú felsőt, mely ideális az elegánsabb összeállításokhoz; a mélyebb dekoltázzsal és széles vállpánttal rendelkező topot testhezálló szabással, mely tökéletes választás ing vagy pulóver alá a kényelem érdekében. Minden idők két klasszikus színe mellett, mint a fehér és a sötétkék, ez a két modell rendkívül sok színárnyalatban elérhető.  Ez még nem minden: a termékcsalád számos más fazont is tartalmaz, melyek szintén a prémium minőségű pamutból készülnek.

Az új kollekciónak nagyon sok, a mindennapi és az alap ruhatárból nem hiányozható must have darabja van. Egyszerű, minimalista, jól kombinálható termékek, melyekre minden nőnek szüksége van.

Az egyik ilyen a fehér póló.

A póló egy időtlen darab, melyet egész évben viselhetünk: egy ikonikus eleme a gardróbnak, melyet mindenki szeret, és minden összeállításba jól beilleszthető. Eleinte alsóruházatként viselték, majd a 19. században a férfi hétköznapi ruházat részévé vált. Az amerikai divattervezőknek és a hollywoodi filmsztároknak köszönhetően a póló a férfi öltözködés kulcsdarabja lett. A póló női verziója az 1960-as években debütált, amikor is egy korábban egyszerű ruhadarab, melynél a funkcionalitáson volt a hangsúly az esztétikummal szemben, egy kifinomult ruhadarabbá vált.

Manapság a fehér póló egy üres vászon, az időtlen must-have kiegészítő.

Az egyszerűségével világszerte nagyon népszerű lett a nők körében és a fehér póló a street style szettek ikonikus darabjává vált. Ezt a trendet nem a kifutók inspirálták, hanem a hétköznapok divatikonjai tették közkedvelté.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6115971264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása