A rózsa ereje
2020. augusztus 11. írta: persica

A rózsa ereje

Talán nem véletlen, hogy Edith Piaf azt énekli, hogy rózsaszínben látja az életet. Ez az alma, a maga rózsaszín árnyalatával – mint a romantika és a merészség szimbóluma – mindig fontos szerepet játszott Nina Ricci-nél. Nina, Nina Rouge és a Nina Rose is tömör optimizmust jelent. A Nina Ricci művészeti igazgatói - Rushemy Botter és Lisi Herrebrugh – által meghatározott kódokkal a Nina Rose világa egyszerre gyengéd és ragyogó, de ragaszkodik a pimaszsághoz is.

Pimasz és vibrálóan nőies.

Rózsák mindenütt.

Természetesen rózsaszín, de nem akármilyen. Az, amely a Nina Ricci Rose üvegét fedi, ultra ragyogó rózsaszín, hasonlítva egy rágógumi buborékhoz, melyet a Nina Ricci Tavasz-Nyári 2020-as bemutatóján is láthattunk. Az üveg nyaki részénél egy “Nina” logóval ellátott szalag jelzi az új illatcsalád kreációját.  

A Nina és Nina Rouge illatok után Oliver Cresp parfümőr elkészítette ezt az új, finom, Ricci-stílusú Eau de Toilette-et. A Nina Rose egy friss, ínyencség pimaszsággal és ragyogással fűszerezve. Ez a nagyszerű virágos illat a Nina illat történetnek egy eredeti lendületet ad. Merész, üde bergamott és citrom kapcsolódik a lédús körtéhez megalkotva egy ragyogó, ultra-friss akkordot. Ez a citrusos érintés beleolvad a narancsvirág absolute és a neroli esszencia bársonyos lágyságába, miközben a jázmin illatjegye kiemelkedik. Ahogy ezen virágcsokor gyengédsége kiegészül az addiktív pézsma megjelenésével, a virginiai cédrusfa modernséget kölcsönöz a kompozícióhoz.  

Gondolkodj pinkben!   

Miután Nina Ricci emblematikus Bella, majd Nina Rouge kampányának hősnője volt a holland modell – Estella Boersma –, ő lett a Nina Rose megtestesítője is, melyben Nina Ricci ruhában szerepel. Kirúzsozott szájának köszönhetően felismerhető, de szemeit nem egy, nem kettő, hanem három búra jellegű kalap rejti el, mely kiegészítők rendkívül színesek, vidámak és a pimaszság jelei. Jobban, mint valaha, az élet egy játék Nina Ricci módra.  

Megvásárolható: Douglas, Müller és Marionnaud parfümériákban és a webshopokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3216128808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása