AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA: A LÁTLATATLAN ÉRINTÉS
2020. augusztus 19. írta: persica

AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA: A LÁTLATATLAN ÉRINTÉS

Az új Sveva melltartó légiesen könnyű anyagból

Az Intimissimi mindig kész arra, hogy csodálatos újdonságokkal várja vásárlóit, új stílusokat és anyagokat mutasson be.

A szezon sztárja az új mikroszálas tüll anyag, mely légies és könnyed érzetet ad a bőrnek, és tökéletes viselet a melegebb napokon. Egy szuper újdonság: a Sveva melltartó és a családhoz tartozó alsók tüll anyagból.

Az Intimissimi ezzel a könnyű mikroszálas tüllel gazdagítja kollekcióját, az új anyag ideális választás a nyárra: puha tapintású, gyengéd a bőrhöz és szinte láthatatlan.

Ezt az anyagot úgy tervezték, hogy egyszerűségével megfeleljen a legstílusosabb és legkifinomultabb ízlésnek is, mely életre hívta az Invisible Touch termékcsaládot: melltartók, alsók és bodyk. Ezek a darabok rendkívüli könnyedségükkel tökéletesen viselhetőek minden ruhadarab alatt. A termékcsalád legújabb tagja a Sveva melltartó.

Ez az új előformázott kosarakkal rendelkező balkonett melltartó, speciális kialakításának köszönhetően tökéletes dekoltázst kölcsönöz viselőjének.

A melltartó szélén végigfutó selyemfényű passzé megegyezik a kosár anyagával, ami eltérő gyártási technikával készül. Így a dekoltázs vonalát tökéletesen követi a melltartó. A teljes hosszban állítható vállpánt egy új technológia eredménye, maximális kényelmet és biztos tartást nyújt.  Ezt a technológiai újdonságot megfigyelhetjük az alsón is.  A lézervágott mikroszálas tüll anyagnak köszönhetően kényelmes és könnyű, szinte észrevehetetlen viselés közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7716169892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása