BEAUTANICALS
2020. augusztus 19. írta: persica

BEAUTANICALS

A svéd gyógyszerészet gazdag öröksége

IGÉNYEIDRE SZABVA

Felelősségteljes, természetes összetevőket tartalmazó szépségápolási termékek, amelyek használata biztonságos és hatékony.

AZ ORIFLAME INNOVÁCIÓJA

Gyógyszerészet terén szerzett tudás ihlette. A Vegan SocietyTM-vel regisztrálva - akár 95%- ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó termékekkel.

8 esszenciális ásványi anyag és természetes svéd növényi kivonatok. 

AZ EREDMÉNY

Gyengéd és hatékony szépségápoló formulák, melyekben megbízhatsz

TERMÉSZETES SZÉPSÉGED ELEMEI

A svéd gyógyszerészet és a természetes összetevők erejének kombinálásával alkottuk meg a Beautanicals termékcsaládot, amelynek fejlesztése során figyelembe vettük svéd filozófiánkat is. Hatékony és felelősségteljes formulák ásványi anyagok és növényi kivonatok autentikus, a szépséget fokozó kompozíciója. Hiszünk abban, hogy a természetesség minden szépség alapja.

SVÉDORSZÁGBÓL SZÁRMAZUNK,ezért a természet különleges helyet foglal el szívünkben. Tanulmányozzuk és tiszteljük a gondosan kiválasztott természetes kivonatok erejét. Tudjuk, milyen hatalmas az igény kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó, hatékony és környezettudatos termékek iránt.

Ezért alkottuk meg a Beautanicals termékcsaládot egyedi svéd filozófiánkkal összhangban. A formulák minden összetevőjének megvan a feladata, felhasználásuk az irántad és a természet iránt érzett tiszteletünk figyelembevételével történt.

BIZTOSÍTJUK, HOGY MINDEN BEAUTANICALS TERMÉK a lehető legmagasabb mennyiségben tartalmazzon természetes összetevőket – legalább 95%-ban.

A formulákat Skandinávia tiszta vizeiből származó 8-féle esszenciális ásványi anyag és természetes svéd lonckivonat kombinálásával alkottuk meg.

Az összetevők különleges kompozíciója antioxidáns tulajdonságának köszönhetően segít megőrizni a bőr és a haj természetes szépségét és fokozza hidratáltságát.

A SVÉD GYÓGYSZERÉSZET szakértelme alapján olyan letisztult ápoló formulákat alkottunk meg, amelyek parabén- és szilikonmentesek. A funkció és a hatékonyság vezérelt bennünket, ugyanakkor kizárólag olyan folyamatokat alkalmaztunk a termékek fejlesztése és gyártása során, amelyek gondosan kifejtik és megőrzik a felhasznált összetevők természetes hatékonyságát. Büszkék vagyunk a fenntarthatóság terén elért eredményeinkre a Beautanicals Termékcsaláddal, de ezzel nincs vége.

Az Oriflame elkötelezett a természet iránt. Tovább folytatjuk fenntarthatósági törekvéseinket, hogy a következő generációk egy jobb és csodálatosabb jövőben élhessenek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2716169948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása