ANNAYAKE
2020. szeptember 24. írta: persica

ANNAYAKE

A Japán arckezelések kivétele ereje a bambuszban rejlik...

A szépségápolás keleti megközelítése az idő elmúlásának elfogadásán alapul. A márka célja, hogy megtanítsa a nőknek, hogy az idő inkább a szövetségesük, mint ellenségük. Az ANNAYAKE az idő múlásának megfelelően ápolja a bőrt, anélkül, hogy harcolna a bőröregedés természetes ciklusainak bekövetkezésével.

Az egyedülálló márka korszerű kutatásainak köszönhetően, képes ötvözni a természetes eredetű és a legmagasabb hatékonyságú összetevőket.

ANNAYAKE BAMBOO energizáló arckrém. A bambusz természetes hatóanyagai megerősitik a bőr rugalmasságát és segítenek megelőzni az öregedés első jeleinek kialakulását.

Az ANNAYAKE BAMBOO puhító, tisztító aktív hab megtisztítja az arcbőrt anélkül, hogy károsítaná a bőr természetes vedőrétegét. A bambusz jótékony hatóanyagai mélyen táplálják az arcbőrt. A hab felpuhítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, melyek ezáltal könnyen eltávolíthatóvá válnak.

ANNAYAKE BAMBOO energizáló szemkörnyékápoló. A bambusz természetes hatóanyagai segítenek megelőzni a szemkörnyéken kialakuló öregedés első jeleit. A termék csökkenti a szemkörnyéki duzzanatot, így szemmel láthatóan fiatalabbá varázsolja a tekintetet.

Az ANNAYAKE BAMBOO hidratáló-energizáló maszk mélyen hidratálja és energiával tölti fel az arcbőrt a bambusz természetes hatóanyagai segítségével. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9716214068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása