NUXE - BIO
2020. szeptember 24. írta: persica

NUXE - BIO

A természet ereje

NUXE BIO ORGANIC HATÉKONY, ÉRZÉKI, TÁRSADALMILAG FELELŐS BIO KOZMETIKUM CSALÁD 

Egy új korszak következik ...

A Nuxebio termékcsalád a szépség új korszaka, amely a természet mindenhatóságát ünnepli: a természetes eredetű aktív összetevőket zöld technológiával állították elő, az illatanyag 100%-ban természetes eredetű és a textúrák gyorsan beolvadnak a bőrbe. Fedezze fel a szépségápolás társadalmilag felelős oldalát, amely minden tekintetben környezettudatos, a termék életciklusa a formulától a csomagolásig.

TÁRSADALMILAGFELELŐSORGANIKUS BŐRÁPOLÁS

Megalakulása óta, a Nuxe a természet megóvására fókuszál, illetve igyekszik csökkenteni a termékek környezetre gyakorolt káros hatását. A NUXE BIO ORGANIC bőrápolók életciklusának minden állomását figyelembe vették: formula, csomagolás és újrahasznosítás.

Hitelesített biobőrápoló termék, hatékonyság és minőség kompromisszumok nélkül.

A NUXE BIOTERMÉKCSALÁD

Egy éjszakai olaj, mely célzottan hat a problémás területekenA rizsolaj kivonat jótékony tulajdonságait kombinálták organikus növényi olajok hatékonyságával (avokádó, szezám, jojoba, makadámia), hogy komfortossá varázsolja a normálés a száraz bőrt az éjszaka folyamán. Támogatja a bőr természetes tápláltságát, hogy ébredéskor sima, ragyogó arcszínt kapjunk.

Rizsolaj kivonat:  Serkenti a bőr védekező mechanizmusait A háromféle rizst (vörös, fekete, fehér) a dél-franciaországi Camarguerégióban termesztik. A Camarguerizs oltalom alatt álló földrajzi jelzésével szigorú előírásoknak felel meg mind a termelés, az azonosítás és a nyomon követhetőség szempontjából. A rizs szemek hihetetlen forrásai a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és antioxidánsoknak. Erősíti a bőr védekező és regeneráló mechanizmusát éjszaka.

A természet ereje

A chiamag kivonat magasan koncentrált antioxidáns tulajdonságokban, ezenkívül természetes eredetű stabilizált C-vitaminnal dúsították. Textúrája könnyedén beszívódik a bőrbe. Megőrzi a bőr fiatalos rugalmasságát és ragyogóvá teszi azt, miközben védelmet nyújt a mindennapos környezeti negatív hatásokkal szemben.

CHIA MAG KIVONAT

A „superfoodnak” nevezett chiamag természetes antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ezeket a természetes tulajdonságokat biotechnológiai eljárásokkal erősítették meg egy olaszországi laboratóriumban.A növény apró része, a Chiamag növényi sejtjeit szaporítottuk. A nyálka erjedési folyamaton ment keresztül, hogy a leghatékonyabb poliszacharidokatállítsák elő. A kapott kivonat 100% -ban természetes eredetű, és elősegíti a bőr természetes antioxidáns mechanizmusainak aktiválását, hogy támogassa a bőr védekező képességét a külső tényezőkkel szembeni (stressz, fáradtság, légszennyezés, füst stb.).

Az arctisztítás csodája

A micellás víz alapja, a 100% -ban természetes eredetű Moringamag kivonat, amely tökéletesen távolítja el a szennyeződéseket és a faggyút.

Sminkeltávolításra is tökéletesen alkalmas. Használata után a bőr puha és lágy tapintásúvá válik. Alapvető arctisztító mind a férfiak, mind a nők számára. MORINGA MAG KIVONAT:100% -ban természetes eredetű szennyeződés eltávolító A Moringa„csodafa” néven ismert növény, melynek magvait eredetileg a víz tisztítására használnak. A kationos fehérjékben gazdag Moringamag kivonat magához vonzza a szennyező részecskéket, lehetővé téve ezek hatékonyabb eltávolítását.

Vitamindús kényeztetés

Bársonyos, érzéki simogatás a normál és a száraz bőr számára, 24 órás hidratáló hatású * krém, mely a citrus sejtek és a lágyító növényi olajak (Argán, Makadámia) kombinációjával kényezteti a bőrt. Mindemellett erősíti a bőr természetes ragyogását!

CITRUS SEJTEK:Ezek a 100% -ban természetes eredetű növényi sejtek megsokszorozva, majd különböző stresszeknek vetve alá, aktívabb molekulákat eredményez. A sejtek a bőrrel érintkezve szétrepednek: magas cukortartalmuk miatt képesek a bőr mélyebb rétegeiben tartani a vizet, a hatékony hidratálás érdekében.

Ragyogó bőr

Ebben a gazdag textúrájú balzsamban egyesül a hajdina és a természetes eredetű E-vitaminhatékonysága, annak érdekében hogy megvédje a szemkörnyék érzékeny bőrét, valamint hogy hidratálja és eltüntesse a fáradtság jeleit. A finom vonalak kisimultnak tűnnek, a puffadtság és a sötét karikák láthatóan csökkennek.

HAJDINA

A NUXE által kiválasztott hajdina Bretagne-ban készül szuperkritikus CO2-vel, ez egy teljesen semleges és szennyező oldószer mentes eljárás. Ez a zöld technológia lehetővé teszi az aktív hajdina molekulák kinyerését, miközben sértetlenek maradnak. Telítetlen zsírsavakban és fitoszterolokban gazdag kivonat, mely serkenti a hidratációt és csökkenti a szemkörnyéki puffadtságot.

Tengeri alga kivonat

Ez a fluid francia eredetű tengeri algakivonatot és természetes hialuronsavat tartalmaz, melyek napról napra optimalizálják a hidratációt és a javítják a bőr minőségét. Friss, matt végeredményt biztosít, könnyű textúrájú, korrigálja a bőrhibákat. TENGERI ALGA KIVONAT:A Bretagne partjain elterjedt alga egy nagyon ellenálló fajta.

A NUXE biotechnológiai laboratórium az algák természetes védekező mechanizmusát reprodukálják, olyan aktív hatóanyag előállítása céljából, amelyek elősegítik a pórusok összehúzását, enyhítik a bőrpírt és kijavítják a bőrhibákat.

Fehér tea kivonat

Olvadó textúrájú, ásványi pigmenteket tartalmazó, 24 órás hidratáló bőrápoló*, mely természetes megjelenésű „hibátlan arcbőr” végeredményt biztosít és egész nap tart. A finom vonalak kisimulnak, a piros vagy fényes foltokat elfedi,Egyenletessé varázsolja az arcbőrt.

FEHÉR TEA KIVONAT

100% -ban természetes eredetű A PaïMuTan fehér tea az egyik legértékesebb tea fajta, gazdag polifenol tartalmáról ismert. Ázsiában termesztett növényekből készülnek a hatóanyagok (optimális éghajlati feltételek mellett), a kivonatot párlasztással állítják elő. Ez a zöld folyamat minimális energiaforrást igényel. Piros és sötét foltokra gyakorolt ​​hatása miatt egyesíti az arcszínt és fokozza a ragyogást

„Kettős hatású” maszk

Ez a krémes maszk kettős hámlasztó hatással rendelkezik: fizikai(gyümölcsmag por) és kémiai hámlasztással (100% növényi eredetű szalicilsav), egyszerre tisztítja és finomítja a bőr textúráját, miközben megőrzi a természetes egyensúlyát.

KAJSZIBARACK MAG POR: természetes hámlasztó. Franciaország mediterrán térségében termesztett bio-sárgabarack magból állítják elő, amelyet élelmiszer-melléktermékből nyernek ki a szennyező hulladék csökkentése céljából. A magokat őröljük és szűrjük, hogy megegyező méretűek legyenek (500 mikron) a gyengéd és hatékony hámlasztás érdekében.

Öröm használni!

Különösen érzéki, finom narancsvirág illata és gyorsan szívódó textúrája fenségessé varázsolja a testápoló olaj használatát. Mogyoró, szezámmag, páfrányvirág és napraforgóolaj keveredik benne a száraz bőr táplálása és feltöltése érdekében: puhaság, rugalmasság és komfort érzet. MOGYORÓOLAJ:hideg sajtolással állítják előesszenciális zsírsavakban gazdag. Az olajat Olaszországban termesztett biomogyoróból nyerik ki. Hideg sajtolással készül, ami egy zöld technológia.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr416214092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása