Négy egyszerű lépés, hogy a bőröd ősszel is ragyogjon
2020. október 08. írta: persica

Négy egyszerű lépés, hogy a bőröd ősszel is ragyogjon

A verőfényes és színpompás nyár után lassan beköszönt az ősz, egyre korábban sötétedik és gyakoriak a szürke, borús hétköznapok. Ne hagyd, hogy ez a szürkeség a bőrödre is hatással legyen! Az Oriflame új felfedezésének, a NovAge Skinergise arcápolóknak köszönhetően arcod rugalmasabb, energetizáltabb és sugárzóbb lehet, így biztosan minden szem rád szegeződik majd.

Ha találkozol valakivel, az arcát látod meg elsőként, ezért természetes, hogy fontos az arcbőr megjelenése. Ugyanakkor ez a terület folyamatosan ki van téve a környezet és az életmódbeli tényezők – pl. napsugárzás, hideg levegő, környezetszennyezés, stressz stb. – hatásainak, amelyek károsítják a bőr védőrétegét és növelik a ráncok kialakulásának esélyét. A bőröregedés következtében fakóbbá és dehidratálttá válhat a bőr, illetve észrevehetőbbek lesznek a fáradtság jelei, valamint a pórusok és a finom vonalak. A bőr öregedését sajnos nem lehet megakadályozni, de a NovAge Skinergise felveszi a harcot a bőröregedés első jelei ellen.

Mi a NovAge Skinergise hatékonyságának titka?

Az Oriflame új arcápoló családja egy teljes körű, egyszerűen alkalmazható négylépéses rutin, amely biotechnológiák egyedülálló kombinációjának köszönhetően energetizálja a bőrt, és segít a bőröregedés első jeleinek láthatóságát csökkenteni. A Taurine Energizáló Technológia természetes eredetű taurinnal növeli a bőr energiáját és ezáltal segít a fáradtság látható jeleinek csökkentésében. Az açaiból nyert növényi őssejtkivonatok pedig támogatják a bőrt a szabadgyökökkel szembeni védelemben és a hidratáltság fokozásában, ráadásul erősítik a taurin hatékonyságát is.

Akár 90 százalékkal hidratáltabb bőr, már négy hét után

A NovAge Skinergize klinikailag igazoltan[1] a bőröregedés első jeleire hat, melynek eredményeként azonnal és jelentősen javul a bőr textúrája, továbbá nagymértékben csökken a pórusok láthatósága. A termékcsalád használatával bőröd fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű lehet, ráadásul a négylépéses NovAge rutin alkalmazásával biztonságban tudhatod arcbőröd a külső környezeti hatások ellen is.

Az arctisztító zselét, szemkörnyékápolót, szérumot, valamint nappali és éjszakai krémet tartalmazó arcápoló család rendszeres alkalmazásának köszönhetően a bőr ragyogóbbá és hidratáltabbá válhat.

Az Oriflame-ről:

Az Oriflame-et 1967-ben alapították. Nemzetközi közvetlen értékesítési vállalatként működik több mint 60 országban. Svéd, természet ihlette, innovatív szépségápoló és wellness termékek értékesítésével foglalkozik körülbelül 3 millió szépségtanácsadó közreműködésével.



[1] Klinikai vizsgálatok alapján, a teljes NovAge Skinergise rutin alkalmazása során.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr716232702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása