Hatékony haj és fejbőr kezelések DERMEDIC dermokozmetikumokkal
2020. október 12. írta: persica

Hatékony haj és fejbőr kezelések DERMEDIC dermokozmetikumokkal

Mielőtt fejünk „díszének” ápolásával foglalkoznánk, nézzük meg, mi is az a dermokozmetikum? 

A dermokozmetika egy nagyon speciális terület, ami a gyógyszeripari követelményeknek megfelelő bőrápoló termékek gyűjtőneve. A cél a bőr ápolása, feszesítése, hidratálása és kondíciójának javítása. A dermokozmetikai termékek bőrgyógyászok szigorú szakértelmének segítségével jöttek létre, hatékonyságuk pedig klinikai vizsgálatokkal igazolt. Bárki használhatja őket, nemtől, kortól és bőrtípustól függetlenül. Konkrét problémák kezelésére alkalmasak, mivel ezek a termékek hipoallergének, tehát: minimalizálják az allergiás reakciók lehetőségét. Ellenőrzött környezetben készülnek, szigorú előírásoknak megfelelően. Innovatív megoldásoknak köszönhetően a dermokozmetikumokat folyamatos kutatások alapján bőrgyógyászok és egyéb szakemberek tudását hasznosítva a lehető legújítóbb módszerek, összetevők és eljárások alkalmazásával igyekeznek növelni a termékek hatékonyságát.

A DERMEDIC márka célja, hogy minden olyan fejbőr, illetve hajproblémával küzdő embert elérjen, akik magas minőséget képviselő, a hajproblémáikra segítséget nyújtó termékeket szeretnének használni, elérhető áron.

A nyár elején váltak nagyon nagy kedvenceimmé a DERMEDIC márka termékei, akkor arctisztítással, arcápolással és kezeim ápolásával kényeztettem magam és természetesen a bőrömet.

Most pedig nem másról, mint szerintem legnagyobb ékességünkről, a hajunkról és annak is a megfelelő ápolásáról lesz szó.

Mi nők, örök elégedetlenek vagyunk a hajunkkal, legtöbben dús hosszú, egészséges hajkoronáról álmodozunk. Mert mindenkinek fontos, hogy szép, ápolt haja legyen, és ma már nem is elérhetetlen ez az álom. A fénylő, egészséges haj feltétele az egészséges fejbőr!

Sokan küzdenek fejbőr, illetve hajproblémákkal, és folyamatosan keresik a megoldásokat. Főleg a hajhullás okoz sokaknak problémát, így erre megoldást kínál a Dermedic Capilarte termékcsaládja.

Tudjuk, hogy hajunk folyamatosan megújul, bizonyos időszakokban, főként ősszel és tavasszal intenzívebb hullást is tapasztalhatunk. Nőknél a hormonális változások és stressz hatására is növekedhet a kihullott hajszálak mennyisége. A hajhullás normális jelenség, átlagosan napi 100 elvesztett hajszál még nem ad okot aggodalomra. Probléma akkor jelentkezik, ha az elvesztett hajszálak helyén nem nő újabb, vagy jóval több hajszálunk hullik ki, így a hajkorona folyamatos csökkenését tapasztalhatjuk.

De senki ne várja meg míg hajszálai rohamos hullásnak indulnak, ezért a haj egészségének megőrzéséhez válasszunk a hajtípusnak megfelelő ápoló készítményeket.

Mit érdemes használni?

A Dermedic Capilarte termékcsaládja bevetésre készen áll és szembe száll a hajhullás okozta problémákkal.

Első körben mindenképpen hasznos kipróbálni egy 3 hónapos hajápoló terápiát, a Capilarte Pilotantum komplex-et. Capilarte Hajnövekedést serkentő terápia Pilotantum komplex-szel, almafa őssejt kivonattal, koffeinnel, bazsalikom kivonattal és nyírlével. A 3 hónapos terápia a Hajnövekedést serkentő sampon és szérum együttes, folyamatos alkalmazásából áll. A terápiát követően pedig a Hajerősítő sampon alkalmazása javasolt.

Mi is az a PilotantumTM komplex: egy szabadalmaztatás alatt álló formula, melyet apigenin falvonoid, vasionok, d-panthenol és glicerol egyedi kombinációja alkotja.

A 3 hónapos terápia serkenti az új hajszálak növekedését és csökkenti a hajhullás mértékét. Növeli a volument és a hajszálak vastagságát. Férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt.

A Dermedic Capilarte termékcsaládja minden fejbőr és haj problémára megoldást nyújt. A termékek speciális formulái hatékony kezelést biztosítanak a fejbőrnek, hidratálják, és erősítik a hajszálakat.

A termékek rendszeres használata regenerálja a fejbőrt és megfelelő pH-t biztosít. Fontos megjegyeznem, hogy a Dermedic termékek Hipoallergén termálvizet tartalmaznak, melyek klinikailag és hajgyógyászatilag teszteltek.

Hadat üzentem az irritált fejbőrnek és a rakoncátlan, kihulló hajszálaimnak:

Az én fejbőröm inkább érzékeny, ezért is szerettem meg nagyon a Capilarte fejbőr nyugtató sampont, mely érzékeny, irritált fejbőrre lett kifejlesztve. Sok, ámde vékonyszálú hajam van, de sajnos az őszi időszakban kicsit több hullik ki a kelleténél, ezért is vetettem alá hajam a 3 hónapos terápiának, ráadásul tudom, hogy hajam meghálálja ezt a kezelést. De persze ott vannak azok a hajszálak, amik nem feltétlen engedelmeskednek a „formázásnak” na az „ő” kedvükért bevetettem a hajerősítő sampont is :)

A rakoncátlan tincseim időszaka leáldozóban, a Capilarte hajerősítő samponnak köszönhetően, mely növeli a hajam volumenét és vastagságát. Akik elvékonyodó hajtípussal rendelkeznek, azoknak kifejezettem ajánlom. Próbáld ki te is egy 3 hónapos haj terápia részeként a Capilarte hajnövekedést serkentő sampont és szérumot. Az eredmény magáért, pontosabban a hajadért fog beszélni J

https://www.fullcosmetix.hu/dermedic-borapolas/termekvonalak/capilarte/capilarte-3-honapos-terapia-hajhullas-ellen-a-pilotantumtm-komplex-erejevel/ 

A hajhullás mellett sokak nagy problémája, az a fránya hajkorpa, aggodalomra semmi ok, mert a Dermedic termékei közül ők is találnak megfelelő sampont a fejbőr ezen problémájára.

Nézzük milyen Dermedic Capilarte termékek közül tudsz a hajtípusodnak megfelelően választani:

Capilarte Fejbőr nyugtató sampon érzékeny, irritált fejbőrre

Capilarte Hajerősítő sampon hajhullás ellen

Capilarte Hajhullásra hajlamos, zsíros fejbőrt normalizáló sampon

Capilarte Hajnövekedést serkentő sampon

Capilarte Hajnövekedést serkentő szérum

Capilarte Korpásodás elleni sampon

A Dermedic termékcsaládot megtalálod, elsősorban a Fullcosmetix Webshopban, Patikákban, a Patikák webshopjaiban, továbbá a Douglas oldalán is. 

HAJrá a Dermedic dermokozmetikumaival! 

www.fullcosmetix.hu

 


A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9616236886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása