Luxuskozmetikai márka arca lett Lékai-Kiss Ramóna
2023. szeptember 15. írta: persica

Luxuskozmetikai márka arca lett Lékai-Kiss Ramóna

„Azt hiszem, nincs olyan nő, aki ne lenne büszke egy luxusmárkával való ilyen szintű kölcsönös elköteleződésre. Ritka lehetőség az, amikor egy nagymúltú, de itthon még ismeretlen nemzetközi márka érkezik Magyarországra. Örülök, hogy részese lehetek ennek a kezdeti időszaknak, ráadásul globálisan is egy ennyire úttörő szerepben. Remélem, hamarosan egyre több magyar nő is megismeri ezeket az izgalmas, újító termékeket.” – osztotta meg örömét Lékai-Kiss Ramóna. labosuisse.hu

“Nem is találhattunk volna alkalmasabb személyt Ramónánál, hiszen régóta kiemelt figyelmet fordít a szépségápolásra, maga is aktívan keresi az újdonságokat és új módszereket, a minőségben pedig nem ismer kompromisszumot. Ez pedig tökéletesen összecseng a Labo Suisse hozzáállásával és értékeivel.

A hitelesség mellett természetesen fontos volt számunkra az is, hogy az általunk választott szépségnagykövet meg tudja szólítani a hazai közönséget. Ramóna hosszú évek óta tartó méltán töret-len népszerűsége pedig garancia erre.” - mondta az együttműködésről a Labo Suisse hazai marketingvezetője.

A svájci Labo Suisse - felismerve a szépségápolási trendeket és a változó igényeket - az orvosesztétikából inspirálódik, innovatív és hatékony otthoni dermokozmetikumokat kínál bőr- és hajápolás területén. A legmodernebb technológiákkal támogatott kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a termékinnovációk során közel 30 svájci szabadalmat jegyeztetett be.

A márka két úttörő kollekciója a Fillerina hialuronsavas otthoni arcfeltöltő termékcsalád, illetve a Crescina hajkezelések, melyekkel a hajhullás megállítható, a hajritkulás visszafordítható. A Labo Suisse formuláinak egyik alapköve a szabadalmaztatott Transzdermikus Technológia. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhető, hogy a termékek non-invazív módon, tű nélkül, otthoni használatban is az esztétikai orvosláshoz mérhető eredményeket produkálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4718224683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása