Újdonságok a Dermo.hu-nál
2024. február 25. írta: persica

Újdonságok a Dermo.hu-nál

Manapság nagyon sok nő harcol a már idejekorán megjelenő sötét foltokkal. A menopauza után ráadásul a hormonális ingadozások is gyengíthetik a bőr természetes védekezőképességét, így az érzékenyebbé válhat az UV-sugárzásra A Vichy legújabb fejlesztése a VICHY Neovadiol feszesítő, sötét foltok elleni arckréme 50 ml-nyi aktív harcostársad lehet az UV sugarak elleni harcban. A proxylane, a cassia kivonat feszesítő párosa niacinamiddal és SPF50 faktoros széles spektrumú UV-szűrővel kombinálva támogatja az öregedésgátló hatékonyságot, segít korrigálni és megelőzni az öregedési foltokat, a feszességvesztést és a ráncokat. Érzékeny bőrre is használható.

Használd minden nap a szérumod után. Egy borsónyi terméket, finom körkörös mozdulatokkal vigyél fel az arcra és a nyakra és egyenletesen oszlasd el a bőrön.

Ha kíváncsi vagy az összetevőkre itt ellenőrizheted: VICHY Neovadiol Feszesítő, sötét foltok elleni arckrém SPF50 (dermo.hu)

dermo. hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr218360819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása