Természetes védőpajzs a COVID-19 ellen!
2020. október 30. írta: persica

Természetes védőpajzs a COVID-19 ellen!

Van egy vény nélkül kapható, orvostechnológiai eszköz telis-tele teljesen természetes, növényi hatóanyagokkal, melyek távol tartják a kórokozókat, és nagy valószínűséggel a koronavírus ellen is védelmet nyújtanak. Ismerjétek meg közelebbről a Viro Stop influenza elleni szájsprayt!

A koronavírus fenekestül felforgatta az életünket. Arcmaszkot hordunk, másfél méteres távolságot tartunk, és a hétköznapi szokásainkat is megváltoztattuk. De biztos, hogy a vakcina elkészülte után minden jóra fordul? Biztos, hogy nem üti fel a fejét egy újabb világjárvány? Találgatások és tétlenkedés helyett a Viro Stop influenza elleni szájspray gyártója gondolt egy merészet, és hazai szaktekintélyek bevonásával letesztelte, mennyire hatásos a szájspray az új típusú koronavírus ellen. Az eredmények még a kutatókat is meglepték – de ne szaladjunk ennyire előre!

Miért ne használnánk?

Még mielőtt rátérnénk a kutatás eredményeire, tegyünk fel magunknak egy egyszerű kérdést. Ha van rá bármekkora esély, hogy a Viro Stop működik, miért ne próbálnánk ki? A termék olyan növényi hatóanyagokat tartalmaz, mint a bodorrózsa, a lángvörös kasvirág, az orvosi zsálya és a barbadosi cseresznye kivonata, melyek közvetett módon egészen biztosan hatásosak a koronavírussal szemben. Hiszen, ha nem leszünk náthásak vagy influenzások, a szervezetünk sem gyengül le, így minden erejével a koronavírus elleni védekezésre koncentrálhat.

Ezzel pedig meg is érkeztünk az immunerősítéshez. A vírus elleni védekezés mellett ugyanis legalább ilyen fontos, hogy saját egészségünk megóvására összpontosítsunk. Ami nem azt jelenti, hogy 100%-ban védettek leszünk a koronavírussal szemben, sem azt, hogy fittyet hányhatunk az óvintézkedésekre, de azt mindenképp, hogy a szervezetünk minden nyavalyával, így a koronavírussal szemben is nagyobb eséllyel veszi fel a harcot. A Viro Stop szájspray ráadásul mentálisan is erősebbé tesz minket, mintha rendszeres használatával azt üzennénk a világnak és persze saját magunknak: „oké, elfogadom az új helyzethez, és alkalmazkodom hozzá.”

Miért használjuk?

A Viro Stop influenza elleni szájspray nem csodaszer, hanem egy évtizedes múlttal rendelkező, teljesen természetes immunerősítő, ami a legújabb kutatások szerint a koronavírussal szemben is nagy valószínűséggel védelmet nyújt. A titok egy különleges gyógynövény kivonatában rejlik. A cistus creticusból (bodorrózsából) nyert speciális hatóanyag védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban a kórokozók útját állja. A vírusellenes szerekhez hasonlóan gátolja a vírus szaporodását, természetes növényi kivonatokkal erősíti az immunrendszert, és kiváló antioxidáns.

Ha mindez még nem volna elég, a Viro Stop influenza elleni szájsprayt az orvostechnológiai eszközeiről és gyógyászati segédeszközeiről ismert, svájci székhelyű Herb-Pharma AG gyártja és forgalmazza, de olyan hazai szaktekintélyek is a termék mögé álltak, mint Dr. Balázs Anna, a CMC Déli klinika orvos-vezérigazgatója és Dr. Jankovics István mikrobiológus, virológus, a WHO Nemzeti Influenza Laboratórium emeritus vezetője. Már csak az a kérdés, mikor lesz a Viro Stop influenza elleni szájsprayből igazolt ellenszer?

In vitro veritas

Ha nem is borban, de üvegcsében az igazság, az élő sejteken végzett (in vitro) teszteken ugyanis a Viro Stop ígéretesen teljesített. A kutatók a Viro Stop növényi kivonatát fertőző SARS CoV-2-vel vegyítették, majd a keverékkel afrikai zöld majom veséjéből származó sejtkultúrát fertőztek meg. „A kísérlet eredménye azt mutatja, hogy a cistus creticus kivonatát tartalmazó Viro Stop oldat eredeti töménységének közel 1000-szeres hígítása is képes a vírus szaporodását meggátolni az in vitro szövettenyészeti rendszerben. Az eredmények birtokában feltételezhető, hogy a készítmény emlősök légúti nyálkahártyáján is meg tudja akadályozni a vírusok szaporodását – mondta Dr. Jankovics István.

A cistus creticus hatását természetesen még fertőzött egyéneken is bizonyítani kell, a növényi kivonatnak azonban számos előnye lehet a vírusellenes szerekkel szemben. Egyrészt a cistus creticus kivonatát már évszázadok óta használják a hagyományos orvoslásban mellékhatások vagy allergiás reakciók jelentkezése nélkül. Másrészt, mivel a kivonat közvetlenül a kórokozóra fejti ki hatását, a Viro Stop nem vezethet gyógyszerrezisztencia kialakulásához. Az már most egész biztosan kijelenthető: nagyobb biztonságban vagyunk a Viro Stop használatával, mint nélküle.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2616264470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása