Ünnepi ragyogás kapszulákba zárva: megérkezett a Nespresso karácsonyi kávékollekciója
2020. november 17. írta: persica

Ünnepi ragyogás kapszulákba zárva: megérkezett a Nespresso karácsonyi kávékollekciója

Az olasz életszeretet és a felhőtlen családi pillanatok ihlették az új kávékat

Az idei téli szezonban a Nespresso elhozza otthonunkba a “dolce vita” életérzést, amit a szeretteinkkel eltöltött idő, a kellemes beszélgetések és a különleges gasztronómiai élmények varázsolnak különlegessé. A Torta di Nocciole, Amaretto és Il Caffè kávékat a közös ünneplés legszebb pillanatai és a tradicionális olasz desszertek inspirálták.

Könnyed stílus, ragyogás, kényeztető élmények és egy csipetnyi luxus – ez a Casa Nespresso, vagyis az ajándékozás háza, amely képviseli a klasszikus olasz életérzést. Idén karácsonykor a Nespresso arra ösztönzi a kávérajongókat, hogy adják át magukat az ünneplés örömének, és élvezzék ki a szeretteikkel eltöltött kellemes beszélgetéseket, finom vacsorákat.

Az új, limitált kiadású kávék az olasz kultúra és elegancia segítségével idézik meg az ünnepek legszebb pillanatait, ízeit és érzéseit. Emelkedett hangulatot csempésznek a kávérajongók otthonába, és elhozzák a tradicionális olasz édességek ízvilágát. A Nespresso Variations Italia a hagyományok és a legújabb trendek egyesítéséből született, így minden kávérajongó megtalálhatja a kínálatban a lehető legtökéletesebb ajándékot. Az Amaretti kávé a mandula és vanília aromáival kényeztet, a Torta di Nocciole kapszulát pedig a piemonti régió híres mogyorótortájának receptje ihlette. A korábbi évekhez hasonlóan a Nespresso idén is bemutat egy Limited Edition fekete kávét, az Il Caffè-t, ami a Nespresso eddigi legintenzívebb espresso-ja.

Meglepetés az érzékeknek: ez a Nespresso Variations Italia

Variations Italia Amaretti Flavour

Az Amaretti ízű kapszulában a kesernyés mandula és az édes vanília aromái tökéletesen kiegészítik a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás ízjegyeit, és meglepő, fűszeres és gyümölcsös ízek is felfedezhetők benne.

Variations Italia Torta di Nocciole Flavour

A Torta di Nocciole kapszulában a Dél-amerikai Arabica szemek gabonás aromáit a mogyoró és a vanília kombinációja teszi különlegessé. Olyan, mintha kávé és sütemény is lenne egyben, így fogyasztása igazán kellemes módja a közös ünneplésnek.

Il Caffè

Az Il Caffé nevű kávéval egy klasszikus olasz ízélményben lehet részünk. A vietnámi és indonéz mosott Robusta egy kevés kolumbiai Arabica kávéval gazdagítva egy igazán erőteljes kávét eredményez bársonyos ízzel és pörkölt gabonás aromákkal. 

Hosszabbra nyújtott ünnepi pillanatok a Nespresso kiegészítőivel

Az új kávékapszulák mellett a Casa Nespresso hangulatos otthoni kiegészítőkkel teszi teljessé a kávézás örömét. A Nespresso adventi naptára december 1-től 23-ig különböző kapszulákkal, 24-én pedig egy különleges meglepetéssel varázsol ünnepi hangulatot a kávérajongók otthonába.

A négyféle méretű kávéscsészéből és csészealjakból álló LUME kollekciót a milánói származású Federica Biasi álmodta meg. A mattfehér, szögletes porceláncsészék modern fénnyel világítják meg az ünnepi terítéket, míg az okkerpiros csészealjak izgalmat csempésznek a csészék letisztult minimalizmusába. A kollekciót a Biasi által tervezett elegáns kapszulatartó teszi teljessé: a LUME MIA acél tetejével és áttetsző oldalával bármelyik konyha stílusos dísze lehet.

Az újdonságok november 2-től többek között a legújabb Nespresso Boutique-ban is elérhetők a Mammut 1 bevásárlóközpontban. Az új helyen minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kap a fenntarthatóság, hiszen a Nespresso megígérte vásárlóinak, hogy 2022-re minden csésze kávéja karbonsemleges lesz. Ennek jegyében az üzletben található asztallapok kávézaccból készültek, a “recycling cornerben” elhelyezett különleges mérleggel pedig a vásárlók megállapíthatják, hogy hány toll vagy bicska készülhet a leadott használt kapszuláik alumíniumából.

Az ünnepi kávékapszulák, az adventi naptár és a kávézási kiegészítők megvásárolhatók a Nespresso Boutique-okban, valamint a www.nespresso.com weboldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3116289240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása