Bemutatkoznak a DEICHMANN kollekciójának legizgalmasabb darabjait
2020. november 24. írta: persica

Bemutatkoznak a DEICHMANN kollekciójának legizgalmasabb darabjait

2020 telén a divatban a laza eleganciáé lesz a főszerep. A dizájnerek ennek fényében több stíluselemet csempésznek a megjelenésbe. A hangsúlyos vállrészek (pufi ujjak, válltömés), a rafinált kivágások a karoknál, valamint a fehér gallér számít igazán divatosnak a szezonban, de „must have” darabok a rojtos, masnis, flitteres, kötött és a talpig bőr ruhák is. Ezek mellett ősszel hódít a lezser „new grunge” stílus is, bátran elő lehet kapni a szakadt farmert és a kockás flanelinget!

Az őszi cipődivatban egyértelműen a bakancsok dominálnak. Még ha a szezonban a nőiesebb összeállítások lesznek is trendik, a robusztus bakancsokkal a csajos szettek is remekül kombinálhatók. Nem kell a rossz időre várnunk, hogy elővegyük a bakancsokat. Lépjük át a stílushatárokat, és viseljük a finom ruhákat és szoknyákat is bakanccsal! Többféle bakancsból válogathatunk: combat, worker, biker, city chic. A laza, rockos megjelenést a feltűnő ezüst részletek, szegecsek, cipőfűzőlyukak, csatok biztosítják. A kínálatban megtalálhatjuk a maszkulinabb hatású, őszi színekben – szürkétől az olíván át a sötétkékig, feketéig – pompázó fűzős bakancsokat és a vagány dandy modelleket, valamint a feminin fűzős bakancsokat és bokacsizmákat is blokk sarokkal. Aki a klasszikusokat szereti, nagy örömét lelheti az új chelsea cipőkben, amelyekből hétköznapi és elegáns variációkat is találhatunk. Akár lapostalpút választunk, akár a mini sarok vagy a robusztus, időjárásnak ellenálló talp mellett rakjuk le a voksunkat, minden tekintet ránk szegeződik majd. Természetesen az üzletek polcain nőies balerina- és körömcipőket is találunk, de a sneakerekről sem kell lemondanunk, hiszen sosem mennek ki a divatból!

Ebben a szezonban is mindenki talál a kedvére való lábbelit a Deichmann sokszínű kollekciójából.

A legújabb női cipőtrendek:

GLAM SNEAKEREK: Jöttek, láttak és itt maradtak!  A teljesen fehér modellek színes sarokdíszítéssel még a szomorkásabb őszi napokat is feldobják.

SZÍNES SNEAKEREK: Az őszi színekben pompázó sportos és a laza chunky sneakerek is nagyon trendik. Válasszunk feltűnő sárgát vagy zöldet, ha divatosak szeretnénk lenni! A színes cipőkhöz színben passzoló táskát válasszunk!

FŰZŐS DANDY MODELLEK: Az androgün modellek már rég bebiztosították helyüket a női cipősszekrényekben, és ebben a szezonban sem hiányozhatnak, hiszen rendkívül jól kombinálhatók, a sikkes megjelenés garantált velük.

KÖRÖMCIPŐK: A körömcipők nőies eleganciájukkal örök klasszikusnak számítanak. A trendi megjelenést a kerek orr-rész és a blokk sarok garantálja. Idén ősszel a capuccino-barna szín lesz az abszolút sláger.

BALERINÁK: A klasszikus kislányos modellek újra itt vannak, bebizonyítva, hogy a lapos és kényelmes cipők is lehetnek nőiesek és elegánsak. Őszre mindenképp szerezzünk be egyet!

ELEGÁNS BOKACSIZMÁK: Klasszikusak és csinosak, remek társak a mindennapokban. A blokk sarok és a dekoratív csatok, cipzárak ezeknél a

CHELSEA BAKANCSOK: A hétköznapi és elegáns viselet határán egyensúlyoznak, így ezekből szintén hasznos beszerezni egyet. Sokféle szín és stílus közül válogathatunk.

URBAN BOOTS: „City-chic” stílus, minimál dizájn, visszafogott őszi tónusok. A menő városi bakancsok verhetetlen darabok.

COMBAT BAKANCSOK: Markáns modellek, amelyek garantálják a fiatalos megjelenést. Egy fényes lakkos bakancsban, extravagáns fűzővel mi leszünk a legvagányabbak a társaságban.

MOTOROS CSIZMÁK: Laza, rockos megjelenést biztosítanak viselőjüknek. Szegecsek, csatok, cipőfűzőlyukak és az erőteljes talp teszi ezeket a darabokat igazán menővé.

TÉLI BAKANCSOK: A „street hiker” modellek szürke-fehér színekben kiváló választásnak bizonyulnak mind vidéki, mind városi terepen. Erős talp, műszőrme karima és hegymászós fűzés teszi teljessé a menő túrabakancs stílust.

Táska trendek

A klasszikus fekete és barna táskák mellett őszi színekben pompázó táskákat is találunk a DEICHMANN kínálatában: válasszunk bátran merészebb bordó vagy sárga táskákat, de a világosabb színekkel sem nyúlhatunk mellé. Az extrémebb stílust kedvelők kedvence a szőrmés táskák lesznek. A kínálatban oldal- és kézitáskák, hátizsákok, övtáskák és sportosabb darabok is megtalálhatók.

www.deichmann.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3216300270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása