Vadiúj hajápolási termékek - afro és göndör hajra
2020. november 27. írta: persica

Vadiúj hajápolási termékek - afro és göndör hajra

Bemutatjuk a Lush új afro hajápolási termékeit: csoda termékek, melyeket Sarah Sango, a Lush afro hajápolási tanácsadója alkotott meg

A Lush feltalálói 6 különböző hajápolási termékből álló kollekciót fejlesztettek ki kifejezetten afro és göndör hajra. Sarah Sango specialista 19 éves tapasztalattal a háta mögött álmodta meg az újdonságokat. Együttműködve a Lush HairLab csapatával igazán egyedi és hatásos termékekkel bővítik a hajápolási kínálatot: egy kondicionáló samponnal, két hajkondicionálóval és három hajformázóval.

A termékek kaphatóak a Lush üzletekben és a webshopon.

Sarah két és fél éve kezdett el a Lush-nál dolgozni és azonnal meglátta annak a lehetőségét, hogy olyan termékeket adjon a hajápolási kollekcióhoz, melyek tökéletesek az afro és göndör hajra. Speciális receptúráját és személyes tapasztalatait felhasználva alkotta meg a formulákat - minden terméknek különleges illata van, mely jól kiegészíti a többi hajápolási termék illatát. 

“A célom és a felelősségem, hogy biztosítsam, hogy mindenki, aki a Lush-nál jár, találjon számára megfelelő termékeket, bármilyen igényről legyen is szó. Nem vagyok tudós, és nem vagyok otthon a különböző formulák világában, de tudom, hogy mik azok az elemek és összetevők, amikre mindenképpen szükség van ahhoz, hogy egy termék gondoskodni tudjon az afro haj igényeiről.” - Sarah Sango, R&D Tanácsadó & Afro Hajápolási Specialista

Avocado Co-Wash kondicionáló sampon
A már meglévő Avocado kondicionáló sampon a vitaminokban gazdag friss avokádónak és a hidratáló kakaóvajnak köszönhetően szuper jótékony hatással van az afro hajra. A tökéletességhez már csak az hiányzott, hogy a formula szulfátmentes legyen: a csodás rozmaring-, levendula- és csalánforrázat alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt anélkül, hogy eltávolítaná a természetes nedvességet.

Power Hajkondicionáló
Ez a mélyápoló hajkondicionáló egészen a hajad problémáinak gyökeréig hatolva hidratál, erősíti a hajszálakat és véd a hőtől. A Power - amit régebben Hair Necessitiesnek hívtak - szuper azok számára, akiknek kémiailag kezelt hajuk van. A belekevert biotinban gazdag édesburgonya és a fényt adó mandulaolaj megvédi a hajad, akár rendszeresen használsz kémiai hajkiegyenesítőt, akár szeretsz szőkítéssel és különböző hajszínekkel kísérletezni.

Glory Hajkondicionáló
Leggazdagabb hidratáló hajkondicionálónk a kimondottan afro hajat tápláló összetevők koktéljával intenzíven hidratálja a göndör, afro vagy hőkezelt hajat. A Glory - régebbi nevén J’s Mom’s Okra - okragélt, kókuszkrémet és ricinusolajat tartalmaz azért, hogy könnyen kezelhetővé tegye a hajat.

Hajformázók és a LOC módszer

Mivel a LOC módszert rendkívül sokan használják, akiknek afro hajuk van, Sarah szeretett volna egy olyan terméktriót, aminek darabjai önmagukban is használhatók, és akár kombinálhatók is, ha valaki ezzel a népszerű technikával ápolja a haját.

“A LOC módszer egy hidratálási folyamat, mely biztosítja, hogy a haj megfelelő módon magába szívja a nedvességet. A LOC a Liquid Oil Cream (magyarul folyadék, olaj, krém) szavakból álló rövidítés. Elsőként a folyadékot visszük fel, ami a hidratálás mellett megnyitja a hajszálakat, és lehetővé teszi az olaj felszívódását. A következő lépés az olaj, majd zárásként erre kerül a krém, ami teljessé teszi és definiálja a frizurát.” - Sarah Sango

Super Milk Kondicionáló Spray
A Super Milk remekül használható a LOC módszer első elemeként. A mandula-, kókusz- és zabtej hidratálja, az extra szűz olívaolaj pedig erősíti a hajat. Önmagában is nagyon jó a gubancok kibontásához és védi a hajat a hőtől. A LOC módszer elemeként pedig előkészíti a hajat a többi termékhez, amit még használni akarsz.

Renee’s Shea Souffle Fejbőrápoló
Ez a gazdag haj- és fejbőrápoló Sarah nővéréről kapta a nevét, ugyanis ő adta az inspirációt a recepthez. Csurig van fair trade sheavajjal, extra szűz kókuszolajjal és ricinusolajjal, amiket más kondicionáló összetevőkkel keverve könnyű, sokoldalú, bőségesen hidratáló szuflét kapunk. Tökéletes választás a természetesen göndör és afro haj számára, mivel hidratálja és definiálja a fürtöket, valamint csodás ragyogást ad.

Curl Power hajápoló
Sarah ezt a terméket kimondottan azok számára alkotta meg, akik természetes formájában szeretnék hordani a hajukat. A mélyen hidratáló kakaóvaj és a rendkívül jól nedvesítő melasz mindent megad, amire csak szükség van a haj formázásához, míg a lenmaggél ragyogást és fényt kölcsönöz.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6116304092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása