CATRICE Kaviar Gauche
2020. december 29. írta: persica

CATRICE Kaviar Gauche

Modern Glam: lágy színek, csodálatos végeredmény

Elegáns darabok, kétrészes öltözetek: maga a valóra vált álom. A német Kaviar Gauche couture divattervező-páros tudja, hogyan hozzon létre prémium look-okat egy csipetnyi “modern glamúrral” meghintve.

Immár másodjára működnek együtt a CATRICE márkával: az idei limitált kiadású CATRICE Kaviar Gauche kínálatot a nemzetközileg megújított ‘Crystal Collection’ (Kristály kollekció) ihlette, mely a modern glamúr érzését hozza el a téli szezonra.

Ezek a gyönyörű must-have darabok luxus kinézetű arany-ezüst csomagolásban, fényes, ragyogó és csillámos textúrákkal köszöntik az ünnepi időszakot. Az igazi, fényben úszó luxus érzését élheted át a highlighterünkkel, míg szemeidnek szemhéjpúder palettánkkal adhatsz glamúros hatást. A mini körömlakkok és ajakdúsító szájfények az elegancia érzésével lepnek meg használatuk során, multifunkciós ecsetünkkel pedig bárhol felfrissítheted a look-odat napközben.

HIGHLIGHTER

A CATRICE Kaviar Gauche highlighter különleges ünnepi fényekbe borítja arcod a fényvisszaverő pigmentjeinek és selymesen puha textúrájának köszönhetően. Finom rozé árnyalata bármilyen bőrszínhez passzol, meseszép arany glitteres csomagolása pedig már önmagában neszesszered dísze lehet.

KÖRÖMLAKK

Elegáns nude vagy izgalmas glitter hatás? Miért is kéne választanod, amikor mindkettő lehet? A Kaviar Gauche körömlakkok kétféle árnyalatának és kompakt méretének köszönhetően belefér minden neszesszerbe. Ráadásul gyönyörű gél hatású fényt kölcsönöznek körmeidnek.

VOLUMIZING LIP BOOSTER DÚSÍTÓ SZÁJFÉNY

Tökéletes ajkak útközben is: a Kaviar Gauche szájfény mini, vékony csomagolása lehetővé teszi, hogy bármilyen neszesszerben elférjen. Ez a termék egy must-have darab: dúsító hatásának köszönhetően az ajkak teltebbnek tűnnek, puhábbak lesznek, mindezt egy kifinomult fényhatssal párosítva. Viseld akár önmagában, akár fedőrétegként a “wow”-hatásért, mindkét árnyalattal biztos sikert érsz el.

TÖBBFUNKCIÓS ECSET

Ez a többfunkciós ecset mindig hűséges segítőd lesz, ha sminkelésről van szó: ultra-puha, sűrű, szintetikus sörtéivel mind a por állagú, mind a folyékony textúrák felvitele hihetetlenül egyszerű. Ráadásul hála praktikus formátumának, bárhova magaddal viheted a sminked felfrissítéséért.

PRESSED PIGMENT PALETTA

Tegyél nagy benyomást akár karácsony, akár szilveszter éjjelén: a CATRICE Kavie Gauche Pressed Pigment palettájával bármilyen look elkészítése igazi álom. Ebben a palettában a matt és fényes árnyalatok mellett 2 metálfényű színnel mindent magába foglal, amire szükséged lesz a modern glamúrt idéző szemsmink elkészítéséhez. A magas minőségű palettában beépített tükör is található, ráadásul ragyogó arany-ezüst csomagolása a sminkpolcod dísze is lehet.

A limitált kollekció elérhető a drogériákban, illetve a www.lovebrands.hu webshopban.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7516362634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása