A Pure magazin az új névjegykártya?
2021. január 07. írta: persica

A Pure magazin az új névjegykártya?

Egy magazin, aminek minden lapja a te történetedet meséli el!

Potyondi-Galasi Orsi egy magazint álmodott meg és készít ügyfeleinek.

Te vagy a címlapon és az oldalak egy veled szóló interjúval, illetve a fotóiddal töltik meg az üres lapokat.

“Ez egy olyan marketing lehetőség, ami több, mint egy fotó, érdekesebb, mint egy weboldal és nem “csupán” egy cikk. Mind-mind nagyon értékes külön-külön is, de egyben még ütősebb, mert magában hordozza a saját történetedet és szolgáltatásodat, plusz vizuálisan is meg van támogatva a saját képeiddel, ami így, egyben kifejezetten hatásos a mai online világban!”

A PureBusiness®, vállalkozások, cégek számára lett kitalálva.

Hozzád igazított interjú kérdések, egyedi válaszok, fotózás és egy olyan magazin a végeredmény, ami az összes social media oldaladon felhasználható!
Linked, Facebook, Instagram, blog vagy akár egy e-mailes bemutatkozás során is minőségi anyagot tudsz megmutatni magadról és a vállalkozásodról!

Orsi hisz abban, hogy mindenkinek van egy története, amit érdemes elmesélni!

Egy olyan kiadványt, amelyben változatos és igazán beszédes portrék találhatóak, ahogy ő látja az adott embert és egy interjú is, ami bemutatja az újság főhősét. Ez pedig pont arra tökéletes, hogy amennyiben valaki kérdez rólad, elküldheted neki és stílusosan bemutatja, ki is vagy, mivel foglalkozol, mi az érdeklődési köröd. Elég menő, hogy minden lapon te magad vagy, ennél trendibb névjegyed még talán nem volt.

Üzletasszonyok, vállalkozók, üzletemberek, sőt, komplett vállalkozások mutatták eddig meg magukat Orsi lencséje és kérdései által. Van, aki ezt adta üzletfelének ajándékba. (A magazin elkészülésének lehetőségét.) Komplett termék számára is kérhető ilyen magazin, de akár egy vállalat is bemutatható ezáltal. Mindennek igazi arca és személyisége lesz.)

Ez egy szép, stílusos és modern névjegy tulajdonképpen. Ezzel egészen biztosan "hatást" ér el az ember és nem teszik vállalkozását a futottak még kategóriába.

Orsi pedig miben jó? Zseniális látásmódja van, önbizalmat ad az embernek, emeli a lelkét és szuper képek születnek... A kérdései is igen zseniálisak.

Van még egy küldetése Orsinak:

"Az évek során egyre inkább hitvallásommá vált, hogy retusálás nélkül mutassam be a hozzám járó hölgyeket/nőket/anyukákat, mert hiszek abban, hogy a nevetőráncok nem csúnyák, sőt, inkább megszépítik egy nő arcát!

Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs utómunka egy képen, mert a színekkel, fényekkel intenzíven játszom, ezzel is elérve azt a hatást, amitől egy nő élettelivé és ragyogóvá válik!" - meséli ő és azt hiszem, ez igazán ritka a mai agyonretusált világban.

Nézd meg, milyen csodás is az a magazin, ami Orsi munkája által születik.

További információ:
https://pureandpastel.com/pureme-magazin

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6216376600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása