GUCCI GUILTY LOVE EDITION
2021. február 03. írta: persica

GUCCI GUILTY LOVE EDITION

A konvencióktól mentes szerelmesek eredeti ajándékokkal készülnek a Valentin-napra

A Gucci Guilty Love Edition első kiadásának sikerét követően, most a Gucci Guilty Love Edition 2021 ünnepli a #ForeverGuilty univerzumra különösen jellemző szabadságot és konvencióktól mentes szerelmet.

Az év ennek a különleges, szerelemtől fűtött szakaszában a Gucci bemutatja az új, limitált kiadású üvegben található Gucci Guilty női és férfi parfümöket. A Love Edition illatok a szenvedély modern kifejezésére születtek, azon excentrikus szerelmesek számára szerte a világon, akik kapcsolatukat a szabályoktól és a társadalmi elvárásoktól szabadon élik meg. A két új illat a férfi és a női ízlésvilággal harmonizálva, romantikus szürkés mályva és elefántcsontszín pasztell árnyalataiban pompázik. Az üvegeken költői, szerelmes üzenetek találhatók: a női parfüm üvegén az áll, hogy “nem vagyunk együtt, pedig úgy kellene lennie”( we are not together but we should be), a férfi parfüm üvegén pedig, hogy “együtt kellene lennünk, még sincs így” (we should be together, but we are not).

Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Homme

A Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme-hoz hasonlóan a Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Homme is egy aromás-fougere illat (megegyezik az eredeti Gucci Guilty pour Homme EDT-vel), egy modern férfias kreáció, ami frissítő olasz citrom jeggyel nyit. Fehér virágok és mézes tónusok gazdagítják a narancsvirág kivonat és a francia levendula jegyeit. Utóbbit a leghíresebb szívrabló, Casanova is használta, hogy azzal illatosítsa szerelmesleveleit. Az érzékiség és titokzatosság ezen modern kifejezését kifinomult pacsuli, majd gondolatnyi bőrös, zöld, fás és tömjénes jegyek egészítik ki, végül a férfiasan gazdag cédrusfa még intenzívebbé teszi az illatot.

Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme

Az erőteljes és előkelő Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme Eau de Parfum ugyanaz a romantikus, ámbrás-virágos illat, mint a népszerű Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme. A vakmerő és szabad szellemiséget hirdető illatban a citrusos fejjegyet mandora – egy, a mediterrán Ciprus szigetéről származó gyümölcs – adja, amit természetes, zamatos bergamott és csípős rózsabors finomít. A szívjegy határozza meg az illat összetettségét: az orgonával rózsás ibolyás jegyek alkotnak tökéletes kontrasztot, amit muskátli olaj árnyal és tesz egyedien virágossá. Meghatározó illatjegyek továbbá a pacsuli olajok - Patchouli Coeur és Patchouli Oli Micro-Distillation - mély és természetes duettje, valamint az ámbrás elemek.

A kampány

A Gucci Guilty két főszereplőjét, Jared Leto-t és Lana Del Rey-t újra együtt láthatjuk egy sajátos környezetben: egy motelben. A Glen Luchford fotográfus által lencsevégre kapott jellegzetes díszlet egyik elemén, az éjjeliszekrényen álló Gucci Guilty Love Edition 2021 parfümök a hagyományos szerelmi nyelv részeként, de némi csavarral kerülnek bemutatásra.

A csomagolás

A Gucci Guilty Love Edition 2021 üvegek a vágy megfogható jelképeként a #ForeverGuilty vízióját és üzenetét szimbolizálják. A Gucci Guilty jellegzetes nehéz üvegeibe zárt parfümök elefántcsont és szürkés mályva színeiben újulnak meg. A palackok egyik fele fényes lakkozású, míg a másik áttetsző üveg. Minden üveg hátoldalán egy költemény található, melyek kiegészítik egymást: a női parfüm üvegén az áll, hogy „nem vagyunk együtt, pedig úgy kellene lennie”, a férfi parfüm üvegén pedig, hogy „együtt kellene lennünk, még sincs így”. Az üvegek kupakja a parfümök színéhez passzoló árnyalatban pompázik, illetve a divatház összekapcsolódó G betűkből álló logója díszíti. A nagy, fekete újgótikus betűkből álló felirat a parfüm merész üzenetét közvetíti.

#ForeverGuilty

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban, illetve webshopjaikban: www.douglasshop.hu, www.marionnaud.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4116414898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása