3 tipp, hogy csábítóbb légy...
2021. február 16. írta: persica

3 tipp, hogy csábítóbb légy...

Bár a szerelmesek február 14.-én Valentin-napot ünnepeltek, azért még igenis lehet az év többi napján is csoda csipkés, csábító fehérneműben tündökölni... Az Astratex segít kiválasztani a tökéletes fehérneműt ahhoz, hogy minden alkalom mindkettőtök számára felejthetetlen legyen.

Merész, gyengéd és játékos. A csábító fehérneműk kínálata hatalmas! De ne feledd, a legfontosabb az, hogy Te jól érezd magad a bőrödben!

Legyen titokzatos!

A „femme fatale” azért vonzó, mert kissé elérhetetlennek tűnik. Vannak titkai, amelyeket csak a kiválasztottjaival oszt meg. Jól tudja, mi áll jól neki, és nem fél megmutatni a bájait, miközben minden helyzetben megőriz egy bizonyos színvonalat. Szeretne Ön is a Valentin-nap estéjén a végzett asszonyává válni? Válasszon fekete színű vagy más sötét tónusú fehérneműt!

Választhat izgató csipkét vagy játszhat egy kicsit az anyagokkal. Lenyűgöző például az áttetsző tüll és a szatén vagy a virágos hímzés kombinációja. Ha még nincs tapasztalata a harisnyakötős harisnyával, itt az alkalom ezen változtatni!  A harisnyakötő öv minden testalkatnak jól áll, intim pillanatokban és ruha vagy szoknya alatt hétköznapokon is viselhető. Egy csábító szett részeként is beszerezheti, melltartóval és női alsóval együtt.

Ne féljen a színektől!

Ezen az estén mutassa meg az érzéki, temperamentumos oldalát. Legyen az a nő, aki tudja, mivel tudja magára vonzani a figyelmet. Magabiztos, imádja a testét és nagyon nem foglalkozik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Előszeretettel provokál és tud kacérkodni is, mégis minden helyzetben igazi hölgy marad. Pontosan ilyen érzést fog nyújtani a mutatós színekben készült csábító fehérnemű! A Valentin-napra illik a tűzpiros szín – a szerelem színe – amelyet nem lehet nem észrevenni.

Próbálja ki például a tűzpiros csipke melltartót, mely fekete és fehér színben is elérhető, hozzáillő női alsóval, melyet széles harisnyatartó övvel is kiegészíthet. Esetleg válasszon szexi hálóinget, amely a fényes szatén és gazdagon díszített csipke ellentéteivel játszik. Meglátja, hogy a tűzpiros szín nyerő lesz!

A gyengédség hullámain

A fekete és a tűzpiros nem Önnek való? Akkor válassza a bevált, gyengédséget árasztó világos színárnyalatokat, a csipkét és az ártatlan romantikus megjelenést. Ennek a kombinációnak köszönhetően a kettőjükről szóló „love story” főszereplőjévé és rendezőjévé válik. Ami a fehérnemű színét illeti, nem feltétlenül kell fehérnek lennie, a meztelen bőrön jól mutat a pezsgőszín, a halvány rózsaszín és púder színárnyalat is - így egy kicsit kísérletezhet is anélkül, hogy el kellene hagynia a finom tónusok zónáját.

Választhat klasszikus szettet, amely egy melltartóból, női alsóból, harisnyatartó övből és harisnyából áll, de maradva a világos színeknél választhat egy sokkal merészebb fazont is. Egy fehér bodyban csipkével, tüllel, mély dekoltázzsal és rafinált kivágásokkal egyszerűen ellenállhatatlan lesz! Ha pedig a párja fantáziájának is teret szeretne hagyni, a fehérneműt elrejtheti egy csipkés szegélyekkel és szélesebb ujjakkal készült krémszínű köntös alá.

Kép: Astratex

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5116429114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása