Mit eszik az ország? A nagy gasztrofelmérés
2021. március 10. írta: persica

Mit eszik az ország? A nagy gasztrofelmérés

2021-ben megtudjuk, hogy #miteszikazorszag!

Tényleg a rántott hús a magyarok kedvenc étele? Mi kerül az asztalra Baranyában és mi Nógrádban? Mit esznek a fiatalok? Mit eszik az ország? A nagy gasztrofelmérés kampányunkban a magyarok kedvenc ételeit keressük.

A szavazás menete:

A www.miteszikazorszag.hu oldalon lehetőségünk van egy 100-as listából kiválasztani azt a max. 10 ételt, ami a legnagyobb kedvencünk. Aki szeretne személyes favoritjára szavazni, az beírhatja egy extra étel nevét külön válaszként. Eddig tart a kérdőív első része, itt csupán a kitöltő nemére, életkorára és arra a megyére vagyunk kíváncsiak, ahol él.

Aki szeretne nyerni, annak meg kell adni még néhány személyes adatot (családi állapot, település jellege, milyen gyakran főz, milyen gyakran rendel, egészségesen táplálkozik-e), és természetesen az e-mail címét. Aki ezt megteszi, automatikusan egy CEWE termékre beváltható 20%-os kedvezmény biztosító kupont kap, emellett 30 CEWE fotókönyv receptgyűjteményt is kisorsolunk.

Van egy jó receptje? Küldje be!

A kérdőívtől függetlenül egy extra játékot is hirdetünk: aki beküldi kedvenc receptjének leírását, az közös főzést nyerhet Bede Róberttel, a TV Paprika séfjével.

A szavazás 2021. március 2.-május 11-ig tart. Ezután kiértékeljük a válaszokat és megosztjuk az eredményeket!

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges táplálkozás.

A www.miteszikazroszag.hu oldalon ezzel kapcsolatban cikkeket osztunk meg, és kapcsolódik hozzánk a www.egeszsegkalauz.hu oldal, ahol még több olvasnivalót találnak ebben a témában.

A www.blikk.hu/mit-eszik-az-orszag aloldalon a szavazásban szereplő recepteket és hasznos tanácsokat találnak a látogatók.

Mit eszik az ország? A nagy gasztrofelmérés kampányról a RAS nyomtatott kiadványaiban is tájékozódhatnak az érdeklődők, a Blikk, Blikk Nők, Blikk Nők Konyha, Kiskegyed, Kiskegyed Konyhája is csatlakozott és a RAS Magyarország social média felületein is folyamatos a felhívás a szavazásra Emellett a TV Paprika is bekapcsolódott a játékba.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7016456754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása