Azt gondolod, nem lehetsz életmentő hős?! Gondold újra!
2021. március 17. írta: persica

Azt gondolod, nem lehetsz életmentő hős?! Gondold újra!

Áprilisban a mellrák elleni küzdelemé a főszerep, megérkeznek az AVON legújabb Remény szalagja kitűzői! A mellrák az egyik leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés a nők körében, amely időben felismerve jól gyógyítható. A mellrák elleni küzdelmet szimbolizáló, remény szalagját ábrázoló brossokkal Te is felhívhatod nőtársaid figyelmét a mellrákszűréseken való részvétel és a rendszeres emlő önvizsgálat fontosságára, amelyek mind életmentők lehetnek. Viseld büszkén a Remény szalagja kitűzők egyikét és válj Te is az AVON mellrák elleni küzdelmének részesévé!

Az AVON már hosszú évek óta az emlőrák és a kapcsolati erőszak elleni küzdelem elhivatott támogatója. Segíti a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, kórházaknak adományoz életmentő műszereket, a Mellünk Egészségéért konferenciasorozatot támogatja az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány közreműködésével és figyelemfelhívó kampányokat szervez. Mindezeket Vásárlói- és Tanácsadónői közösségének támogatásával tudja megvalósítani, hiszen a katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek teljes hasznát, illetve minden eladott terméke után 1 Ft-ot a mellrák elleni küzdelemre, illetve a családon belüli erőszak megfékezésére fordít. A katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek megvásárlásával mi magunk is támogathatjuk ezeket a jó ügyeket!

Segítsd Te is ezeket a nemes ügyeket! Vásárolj Te is az AVON adománygyűjtő termékei közül, és hívd fel követőid figyelmét az adományozás eme különleges és egyszerű formájára.

Ajánlott fogyasztói árak:
• Avon Remény szalagja kitűző*: 1 699 Ft
• Avon Remény szalagja strasszos kitűző*: 1 699 Ft

*Az adománygyűjtő termékek nem kérhetők tesztelésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6316467964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása