OLYMPEA BLOSSOM & INVICTUS VICTORY
2021. március 25. írta: persica

OLYMPEA BLOSSOM & INVICTUS VICTORY

OLYMPEA BLOSSOM / Szépsége virágában pompázó istennő

Élt valaha egy istennő,  aki a legegyszerűbb viseletet választotta, tetőtől talpig virágszirmokba öltözött.Neve egyet jelent a szabadsággal, sugárzó nőiessége, magabiztossága varászlatos hullámokban árad környezetére, nyomában öröm és kimondatlan élvezetek ígéretével.

Hogy hívják őt?Nevét mindenki ismeri.

Az istenek kertjében találkozhatsz vele: Olympéa Blossom.

Amikor a nőiesség nem evilági érzékiséggel párosul, mert a merész nőiesség és a bátor érzékiség eggyé olvadnak.

Mi a titka? Az illata.

Olympea Blossom, elragadó virágzuhatag. Olympéa Blossom Eau de parfum for Her. Paco Rabanne új kreációja megszületett. Isteni kontraszt: Virágzuhatag és abszolút érzékiség.

Legelőször a frissen lemetszett rózsaszál fűszeres illata libben fel, majd felsejlik a ragyogó feketeribizli sorbet a gondtalan fiatalság és az első megtapasztalások szédítő érzését megidézve.

A virágok könnyedségének légies világa végtelenül érzéki kontrasztot alkot a csábítóan finom vaníliával és kasmír fával, találkozásuk során flörtöl egymással a két ellentét. Tökéletes akkord, pézsmás, puha és érzéki illat marad a nyomában.

A kettősség nyomán virágos-gyümölcsös illatkompozíció bontakozik ki, amely a vibráló és meglepetésszerű nőiesség szimbóluma. 

Az illat a boldogságot testesíti meg, óda az élet gazdagságához és ragyogásához, színe pedig olyan mint a rosé pezsgőé, csupa vidámság… és egyszerűen ellenállhatatlan.

Fekete virágokkal ékesített Olympéa illatüveg. Az Olympéa blossom illatnedűjének finom rózsaszín árnyalata és a fekete virággrafika ötvözete váratlan kombináció, melyet Paco Rabanne divatkollekciói ihletettek. Az ikonikus üveg átlényegül, a nőiesség ódáját zengi, egyszerre érzéki, hódító és időtlen.

INVICTUS VICTORY / Dicsfénnyel övezett Győzelem 

Az Invictus V betűje a Victory (győzelem) szimbóluma

Az élet győzelmek sorozata. Így van ez a te életedben is. Minden nap felülmúlod önmagad. Vállalod a kihívásokat, nagy tetteket hajtasz végre, ügyességed, erőd határtalan. A kudarc nem opció. Csak egy szabály létezik illatba vésve: GYŐZELEM.

Győztes illat. A diadal illata, melynek neve Invictus Victory. Rendkívül különleges eau de parfum. Paco Rabanne kreációja. Intenzív kettősség. Két ellentétes erő összecsapása: az üdeségé és intenzitásé.

Az egyik térfélen energikus frissesség, amely kirobbanóan üde citrusos jegyekkel vértez fel.Férfias, könnyed viselet, akárcsak egy Paco Rabanne kapucnis pulóver. A másik térfélen a lágy vanília és édeskés tonkabab erőteljes intenzitása varázslatos, balzsamos, rabul ejtő erejével segít győzelemre.

A végeredmény: Üde, keleties illat, hipnotikus ereje rabul ejti azt, aki belélegzi, vonzásának lehetetlen ellenállni. Ízig-vérig Paco Rabanne illat. Egyszerűen megállíthatatlan. 

Győzelem Totem. Az áhított totem, páratlan trófea, fekete és misztikus, Invictus Victory, amely fenséges talapzaton nyugszik.

A győzelem ragyogó pecsétjét beleégették az illatüvegbe: Aranyszínű V, Victory. 

A győzelem a tiéd lehet.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és webshopjaikban, illetve a kiemelt magán parfümériákban

https://www.douglas.hu/b/paco-rabanne/

https://www.marionnaud.hu/marionnaud/minden-ma%CC%81rka/0307/brand/paco-rabanne 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7516479572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása