Új beauty trendek a CATRICE tavaszi nyári kollekciójában!
2021. március 30. írta: persica

Új beauty trendek a CATRICE tavaszi nyári kollekciójában!

A CATRICE 2021-es tavaszi-nyári szortimentje az új szépségápolási rutinok, a self-care utáni sürgető vágyakozás, és az önazonosság üdvözlője! Mindezt anélkül, hogy nélkülöznie kéne a tőle már megszokott sztár formulákat, kényeztető textúrákat és vibráló árnyalatokat!

Megbízhatóság, transzparencia, érthetőség – főleg napjainkban váltak még a szokásosnál is fontosabbá ezek az értékek. Új szortimentünket is ez a három elv tükrözi leginkább, így használója bátran válogathat a termékek anélkül, hogy külön gondot kéne fordítania a tudatos döntéshozásra. Természetes, magas teljesítményű összetevők és biztonságos formulák gondoskodnak nemcsak a viselés, de a használat élményéről is. Így minden Catrice-rajongó hű maradhat a márka mottójához: Élj szabadon!

Legyél hiteles, természetes és igazságos "én". Büszkén!

Mert nagyszerűek vagyunk úgy ahogy vagyunk - és van bátorságunk kiállni önmagunkért (és másokért!). A smink inspirálhatja és elősegítheti egyedi és természetes szépségünk hangsúlyozását. Ennek a trendnek a termékeivel lágy "no make-up" megjelenés alakítható ki, halvány színek, nude tónusok, kellemesen világos textúrák és átlátszóság felhasználásával, hogy felerősítsék a legszebb jellemzőinket anélkül, hogy elrejtenék vagy eltakarnák azokat.

Két vadiúj trendet köszönthetnek idén a beauty rajongók:

SAFE BEAUTY – mindent a transzparens, környezetkímélő megoldásokért! Persze a korábban megszokható minőség biztosítása mellett.

AUTHENTIC ME – 100%-os önazonosság a CATRICE és viselője között! Hiszen nincs is szebb önmagunk természetes verziójánál, melyet selymesen ragyogó, meseszép tónusokkal emelhetünk ki még jobban!

ULTIMATE STAY WATERFRESH AJAKFESTÉK

Szenzációsan friss! Az Ulitmate Stay Waterfresh ajakfesték magas víztartalmával frissíti fel ajkaidat. Tápláló és színező textúrája nemcsak hidratálja az ajkakat, de olyan tartós, hogy egész biztosan nem folyik el napközben. Így az ajakfesték a legjobb barátnőd lesz – még maszk alatt is! Az Ultimate Stay Waterfresh ajakfesték 4 meseszép árnyalatban lehet a tiéd: piros, narancs, mályva és rózsaszín.

LIFT UP VOLUME & LIFT SZEMPILLASPIRÁL és LIFT UP VOLUME & LIFT VÍZÁLLÓ SZEMPILLASPIRÁL

Dússág és lifting hatás egyszerre? Korábban álmodni sem mertél volna ilyenről! Legújabb, LIFT UP Volume & Lifting szempillaspirálunkkal pedig egy szempillantásra valósággá válik! A spirál innovatív technológiájának hála a pillák már egyetlen réteg festék felvitele után megemelkednek, és egész nap lenyűgöző göndörséggel varázsolják el viselőjét. Ráadásul elérhető vízálló változatban is! Ilyet tényleg csak a szépségszalonokban láthattál! 48H POWER STAY SZEMÖLDÖK GÉL

#EyebrowsOnFleek – 2 napig? A 48h Power Stay szemöldök gél hosszan tartó formulája nem kevesebbet ígér! Egyetlen réteg felvitelével gyönyörű formát ad a szemöldököknek, kompromisszum nélkül! A különleges applikátor segítségével hihetetlenül egyszerű a felvitel és az eldolgozás is. Pro tipp: a gyönyörűen rendezett look-ért fésüld át a szemöldököket egy mini fésűvel rögtön a festék felvitele után!

PRO LAVENDER BREEZE & PRO PEACH ORIGIN SLIM SZEMHÉJPÚDER PALETTA

Büszkén jelentjük be: a The Pro szemhéjpaletták családja egyre csak gyarapszik! Két új trendszínben érkeznek az új tagok, a szokásos, kiváló minőségű papírcsomagolásban – így otthonodat bármikor profi sminkstúdióvá varázsolhatod! A Lavender Breeze árnyalat finom, púderes lila tónusokkal lesz a pasztell look-ok királynője. A Peach Origine pedig nőies, könnyed barackos barnák és intenzív kékesszürkék izgalmas játéka. Mindkettőben 14, magasan pigmentált, matt, ragyogó és metálos árnyalatot találsz.

THE NUDE MAUVE COLLECTION SZEMHÉJPALETTA

A hétköznapi viseletként funckionáló mályvás-nude árnyalatok koronázatlan királynője, a The Collection szemhéjpaletták most megdobogtatja a rajongók szívét! A paletta 9 meseszép, magasan pigmentált árnyalatot tartalmaz szuperfinom és hosszan tartó formulákkal. Első lépésként a “Base” színt vidd fel, mely tökéletes alapot ad, és még jobban kiemeli a rá kerülő színeket. Ne felejtsd el az elkészült look-ot feldobni egy kis “Highlight”-tal sem, ebből vigyél fel gazdagon a belső szemzugba és a szemöldökök alá!

VOLUME & LIFT VÍZÁLLÓ SZEMÖLDÖKSPIRÁL

Azért jöttek, hogy maradjanak: dús, ívelt, “wow-hatású” szemöldökök, melyek nemcsak gyönyörű keretet adnak a tekintetnek, de kifejezőbbé is varázsolják azt. A viaszos, vízálló textúrának köszönhetően ráadásul olyan hosszan tartó hatást ígérnek, mintha csak egy szépségszalonban jártál volna! A szemöldök apró réseit is tökéletesen kitöltheted a segítségével. A három barna árnyalat tápláló formulája rizsviaszt, glicerint és napraforgóolajat tartalmaz, az átlátszó verzió pedig biotinnal és glicerinnel ápol.

99% NATURAL KÖRÖMOLAJ

Természetesen ápolt és csodálatosan egészséges megjelenésű körmök - a 99%-ban természetes körömolajnak köszönhetően. A puha és kellemes illatú vegán körömolaj 99%-ban természetes és tápláló növényi olajokból áll, mint mandula-, makadámia-, kókusz- és napraforgóolaj. Könnyen, pipettával alkalmazva, a száraz körmöknek és a sérült körömágybőrnek pillanatok alatt tökéletesen ápolt megjelenést kölcsönöz.

POWER NAIL KÖRÖMERŐSÍTŐ KEZELÉS

Ez az rendkívül erős, vegán körömerősítő szó szerint egy abszolút erős termék. Védőpajzsot képez, lezárja a köröm felületét, erősíti és ellenállóbbá teszi őket. A tesztelők 90 százaléka megerősíti azt is, hogy a körmük keményebb és erősebb lett az alkalmazás után. Azt is kijelentik, hogy a körmük kevésbé törik, valamint szebbnek és egészségesebbnek látszanak. Ennek elérése érdekében hetente kétszer vigyük fel a lakkot. Az átlátszó formula alaplakként is viselhető a színes körömlakkok alatt.

QUICK DRY FEDŐLAKK

A Quick Dry Fedőlakk ragyogó fényt kölcsönöz a körmöknek, meghosszabbítja a színes körömlakk tartósságát - és ami a legjobb: szuper gyorsan szárad, mindössze 40 másodpercen belül. Egyszerűen vigyünk fel egy vékony réteget a vegán fedőlakkból a megszáradt színes körömlakkra, várjunk 40 másodpercet, és a frissen ápolt körmök készen is állnak.

EXPRESS QUICK DRY SZÁRÍTÓ CSEPPEK

Percekig mozdulatlanul ülni, amíg a körömlakk megszárad? Ennek vége! A gyorsabb körömrutin must-have kelléke a vegán Express Quick Dry Szárító Cseppek. A körömlakk felvitele után minden körmünkre csppentsünk egyet a szilikonmentes formulából, hogy lerövidüljön a szárítási idő. A mandula-, makadámia- és kukui-dióolajok táplálják a kutikulákat, így a manikűrözésből igazi otthoni wellness-élmény lesz.

EXPRESS ALAPLAKK SPRAY

Megoldva! Ez a kiváló minőségű üveg flakonban lévő innovatív spray teljesen új szintre emeli a manikűrözést. Alkalmazás: legalább tíz centiméteres távolságból permetezzük mindegyik körmükre a vegán, átlátszó Express Alaplakk Spray-t, mely mindössze 40 másodperc alatt meg is szárad (csíkmentesen!). Ugyanakkor napraforgóolajjal, E-vitaminnal és glicerinnel táplálja a körmöket és a körömágybőrt. Nincs egyszerűbb vagy gyorsabb módja a körmök előkészítésének, az elszíneződésektől való védekezésnek, és a kedvenc színes manikűrünk elkészítésének.

STRONGER NAILS ERŐSÍTŐ KÖRÖMLAKK

A 2 az 1-ben megoldás törékeny, puha körmökhöz! A vegán Stronger Nails lakkok cinket, magnéziumot, szilíciumot, vasat és rezet tartalmazó ásványi komplexük segítségével erősítik a körmöt. A vásárlók 82 százaléka megerősíti, hogy körmeik keményebbek, és kevésbé törnek már egy hét után is. Alkalmazás: Vigyük fel a körömlakkot, három-négy nap múlva gyengéden távolítsuk el, és ismételjük meg. Folytassuk a kezelést legalább egy hétig. Összesen 7 árnyalatban érhető el, amelyek mindegyike nagyon magas fedésű, beleértve a lágy és a merész színeket is, így minden körömlakk rajongó biztosan megtalálja a tökéletes színű és erősítő párját.  

POWER FULL 5 AJAKÁPOLÓ

Az ajakápolás Fantasztikus Ötöse! Amikor az uborka, a görögdinnye, a goji bogyó, a gyömbér gyökere és a hialuronsav egyesíti erejét, akkor ez csak az új Power Full 5 Ajakápoló lehet. A hidratáló superfood kombináció intenzíven táplálja az ajkakat anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után. Ráadásul a Power Full 5 Ajakápoló gyümölcsös illatú, és négy lágy árnyalatával hangsúlyozza az ajkak természetes szépségét.  

POWER FULL 5 LIQUID AJAKBALZSAM

Ez a folyékony, vegán ajakbalzsam praktikus szájfény formában gyönyörű, fényes megjelenést, intenzív ápolást és nedvességet kölcsönöz az ajkaknak. Az E vitaminnal, shea vajjal, zöld teával és goji bogyó kivonattal ellátott Superfood komplex kényezteti az ajak bőrét, míg a hialuronsav természetes dús hatást biztosít. Könnyen felvihető a praktikus applikátorral, a könnyű textúra nyolc árnyalata közepes fedéssel lélegzetelállító fényes felületet eredményez, és biztosítja az ultralágy ajkakat.

VOLUMIZING TINT & GLOW DÚSÍTÓ AJAKBALZSAM

A CATRICE Volumizing ajakbalzsamai új Tint & Glow változat formájában kapnak támogatást, meglepő 2 az 1-ben hatással: a mentol összetevőknek köszönhetően a balzsam bizsergést és extra dús hatást kölcsönöz az ajkaknak. És ez még nem minden: a balzsam reagál az ajkak pH-értékére, természetes színező hatást biztosítva számukra lágy rózsás tónusban.

WATERMELON SHINE GLOW RAGYOGÓ AJAKBALZSAM

Az új Watermelon Shine Glow Ragyogó Ajakbalzsam biztosan elengedhetetlen kellék lesz minden strandtáskában tavasszal és nyáron is, és nem csak a rendkívüli, metal hatású csomagolása, valamint gyümölcsillata és -íze miatt. A bőr pH-értékére reagáló színpigmentek lágyan friss rózsaszínre színezik az ajkakat, és a balzsamos textúra természetes ragyogást biztosít.

POWER PLUMPING GEL AJAKRÚZS

A Power Plumping Gel Ajakrúzsok népszerű rúzsválasztékába most egy mini kiadás is érkezik. Az újonnan érkezők kellemes csillogó textúrájukban glitter részecskéket tartalmaznak, lágy, hordható ragyogást és finom színt hagynak az ajkakon. Csakúgy, mint a már meglévő rúzsok, az új verziók is simítják és optikailag dúsítják az ajkakat a hidratáló hialuronsavnak köszönhetően. Lágy nude, világos rózsaszín és erősebb rózsaszín árnyalatban kapható. Az új rúzsokat félig átlátszó csillogó kupakjukról ismerhetjük fel.  

CHEEK LOVER OIL-INFUSED PIROSÍTÓ

Ez a gyönyörű barackos pink pirosító minden look-ot megkoronáz a “wow-hatásával”! Szuper árnyalata ráadásul minden bőrtónushoz passzol, így üde és egészségesen ragyogó arcbőrt eredményez. Ultra parányi arany részecskéi highlightot adnak, hibiszkuszolajat tartalmazó textúrája pedig finoman táplálja az arcbőrt.

TRUE SKIN MINERAL LOOSE POWDER KŐPÚDER

A True Skin család új örököse! A szuperfinom, luxus selyempúder szó szerint beleolvad a bőrbe, hogy természetesen matt végeredménnyel tegye még tökéletesebbé azt. Bár a csomagolásban enyhén színezett, a bőrre applikálva áttetsző, melynek köszönhetően hordhatod önmagában is, vagy alapozó fölé. A púder hidratáló hatású hialuronsavat is tartalmaz, ráadásul szilikon- és olajmentes. Tekerhető csomagolásának köszönhetően tökéletesen zárható, így napközben is bárhová magaddal viheted!

GLAM & DOLL EASY WASH OFF POWER HOLD SZEMHÉJTUS

Ez a szemhéjtus tökéletesen ívelt tusvonalakat hoz létre a kifejező szem sminkhez, és este könnyen eltávolítható sminklemosó nélkül. A hosszan tartó és elkenődés mentes Easy Wash Off Power Hold Szemhéjtus minden helyzetet képes kezelni a jógaórától a csajos estéig. 24 órán keresztül! De az innovatív textúrának köszönhetően az esti eltávolítás másodpercek alatt elvégezhető - egyszerűen öblítsük le meleg vízzel. A Glam & Doll Easy Wash Off Power Hold Volume szempillaspirál tökéletes társa.

GLAM & DOLL EASY WASH OFF POWER HOLD DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL

Megérkezett az új Glam & Doll a városba, ezzel a nagyon különleges kiadással a Glam & Doll szempillaspirál családhoz csatlakozva. Az innovatív tubus technológiával ellátott Easy Wash Off Power Hold Dúsító Szempillaspirál nemcsak egyedi megjelenést hoz létre, hanem a szempillaspirál eltávolítását is könnyebbé teszi, mint valaha. Az elkenődés mentes szempillaspirál textúrája minden egyes szempillát befed, hogy kifejezően dús és göndör legyen. A szempillaspirál akár 24 órán át tart, de esténként könnyen lemosható sminklemosó használata nélkül.

ONE STEP SKIN PERFECTOR

1 lépéses rutint keresel a tökéletes bőr eléréséhez? Ez a termék egyesíti mindazt, amire szükségünk van, hidratáló primer, kiváló minőségű ápolás, közepes fényvédelem és lágy színezés - mindez egyetlen termékben! Könnyű textúrájának köszönhetően a One Step Skin Perfector kellemes viselés érzetével kényezteti a bőrt, és intenzív ápolást nyújt C-vitamin összetevőjével. Alkalmazáskor a benne lévő pigmentek gyakorlatilag összeolvadnak az arcszínnel, és egyénileg alkalmazkodnak a bőr tónusához - lágy árnyalatú, fényvédő hatású. Az SPF 20 védi az arcot az UV sugaraktól is. Abszolút időmegtakarító a reggeli szépségápolási rutinhoz!

A termékek megtalálhatóak a www.lovebrands.hu webshopban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7216484882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása