Öt illat, öt karakter – megérkezett a FURLA illatkollekciója!
2021. április 07. írta: persica

Öt illat, öt karakter – megérkezett a FURLA illatkollekciója!

FURLA since 1927 Italy

Megérkezett a tavasz és vele együtt egy fantasztikus új márka is a Lovebrands.hu virtuális polcaira, méghozzá a FURLA parfümkollekciója! A kollekció Magyarországon online kizárólag a Lovebrands webáruházában lesznek elérhetőek.

A FURLA olasz divatmárka táskáit már biztosan mindenki ismeri, most vessünk egy pillantást az illatkollekciójára is!

Minden nő egyedi, minden nőnek megvannak a maga jellemzői és személyisége. A FURLA új illatai öt személyiséget testesítenek meg olyan illatanyagok segítségével, melyek a tagadhatatlan feminim jegyeket testesítik meg.    Mindegyikben felfedezhetők különböző virágos és gyümölcsös jegyek, melyek frissességükkel azonnal megragadják a figyelmet és elegáns kiegészítőként ékesítik viselőjüket.

Fedezd fel az illatokat: www.lovebrands.hu/furla

Az illatok nevei mind egy női tulajdonságot jelentenek, így minden nő megtalálhatja a számára megfelelő karaktert is bennük:

Magnifica:

Ez az illat magáért beszél, árad belőle az intenzív nőiesség. A mandarin, kék levendula és a zamatos barack vidám áradata, érzékien egymásba fonódik a becses rózsa, jázmin szirmok és a gyöngyvirág illatával. Az vanília orchidea és a száraz borostyán minden érzékiségével átöleli a hosszantartó nyomot hagyó szantálfa és az élénk pézsma illatát. Egy igazán elragadó, csábító és elegáns gyümölcsös-virágos-pézsma illat.

Romantica:

A Romantica egy játékos, kifinomultan nőies kreáció, mely a legelegánsabb kiegészítőként viselendő. A bazsarózsa finomságából eredő, kifinomult nőiesség, egy kis modern csavarral. Száradás után bársonyos érzetet kelt, miközben a vanília hipnotizáló jegyei megkötik a krémes szantálfát és a merész pacsulit egy váratlan összefonódással. A tökéletes romantikus, gyümölcsös-virágos illat.

Preziosa:

A kollekció Preziosa illata, egy elegáns, virágos-orientális parfüm, mely a fényűző báj nyelvén szólít meg Téged. A rózsaszín bors, sáfránnyal ékesítve ragadja meg a figyelmet. Ezt az illatot a színes szívjegye teszi különlegessé, a kifinomult rózsa és az illatos muskátli erejével. A vanília és a bőr együttese, éteri eleganciával ajándékozza meg a kompozíciót.

Irresistible:

Ez az illat nagyon gyengéd és összetett, megfoghatatlan és mámorító, az igazi modern nőknek. A földöntúli szépsége ennek az illatnak, egy illatos virágcsokorból ered, ahol a finom fehér kamélia összeolvad a tubarózsa elragadó oldalával. Egy magával ragadó kompozíció, a liliom vizes jegyeivel és játékos narancsvirággal.

Favolosa:

Végül a parfümkollekció utolsó illata, mely olyan nőknek lett tervezve, akik bűbájjal és vidámsággal élik az életüket. Az illatban rejlő grapefruit és zöld mandarin modern, pezsgő jegyeivel, megragadja a figyelmet. Az érzéki virágokkal teli szívjegyében pedig a magnólia finomsága keveredik a bazsarózsa nemességével. Az elragadó fehér pézsma és az orcanox együtt fokozza a parfüm felejthetetlenségét.

Hozzád melyik illik a legjobban az 5 illat közül?

www.lovebrands.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7716493178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása