Green Couture kollekció az ARTDECO-tól!
2021. április 13. írta: persica

Green Couture kollekció az ARTDECO-tól!

Az ARTDECO szereti a Földet.

Válaszul a változó időjárási tényezőkre és éghajlat változásra, az ARTDECO márka együtt akar tenni vásárlóival, hogy felhívja a figyelmet a vállalat és termékei ökológiai, gazdasági és társadalmi vonatkozásának tudatosítása érdekében. A fenntarthatóság az ARTDECO DNS-ében van. A házon belüli gyártástól az otthoni munkavégzésen át, az újratölthető termékekig - ami a márka egyik védjegye -, az ARTDECO évtizedek óta felelősségvállalást mutat különböző területeken.

Az új Green Couture kollekció, mely három alappilléren nyugszik: Fenntartható, Természetes, Performatív, egy újabb lépés a fenntarthatóság felé. Az ARTDECO természetes összetevőkkel dúsított, fenntartható termékeket szeretne kínálni minden nő számára, a jól megszokott és szeretett minőséget megtartva.

Textúrák: 60-99%-ban természetes eredetű összetevők.

Ezen kívül NEM TARTALMAZNAK ásványi olajokat, parabéneket, szilikont, mikroműanyagot, PEG vegyületeket, GMO-t (Géntechnológiával Módosított Organizmusok) és nanoanyagokat.  

Csak RSPO-tanúsítvánnyal rendelkező pálmaolajat használnak fel, ha szükséges.

Minden termék cruelty-free, akárcsak az ARTDECO többi terméke is.

Csomagolás: Ami a csomagolást illeti, az ARTDECO fenntartható anyagokból készült, innovatív megoldásokat is alkalmazott. Az egyes termékekről részletes információk a dobozban találhatóak.

A Green Couture kollekció az alábbi anyagok felhasználásával készült:

A rizshéjpor a rizsszemeket védő, kemény héjból áll. Ez az egyik legnagyobb, rizsfeldolgozásból származó mezőgazdasági melléktermék. Mivel a rizshéj emészthetetlen az állatok számára, mostanáig meg kellett semmisíteni őket. 75-90%-ban szerves anyagot tartalmaznak, akárcsak a cellulóz és a lignin. A maradék ásványi összetevőkből áll, mint például szilícium-dioxid, lúgok és nyomelemek. A rizshéjpor 100%-ban környezetbarát és újrahasznosítható. Csökkenti az erdőirtást és a szén-dioxid-kibocsátást.

A Second life műanyag (újrahasznosított műanyag) származhat ipari, gyártás során keletkező hulladékból (Post Industrial Recycle) vagy fogyasztók által keletkező hulladékból (Post Consumer Recycle).

Az FSC (Forest Stewardship Council®) által hitelesített papír igazolja, a "felelős forrásból származó csomagolást". Az FSC-t azért hozták létre, hogy világszerte segítsék az ökológiailag és társadalmilag előnyös és gazdaságilag nyereséges erdőgazdálkodást, ezáltal biztosítva, hogy a mai generáció igényeit a jövő generációi szükségleteinek veszélyeztetése nélkül lehessen kielégíteni. Az FSC MIX olyan termékeket jelöl, melyek előállítása során FSC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származó anyagokat, újrahasznosított anyagokat és ellenőrzött forrásokból származó anyagokat (ellenőrzött fa) használnak fel. Az FSC által hitelesített nyersanyagok fenntartható erdőgazdálkodásokból származnak. A nyersanyagok előállításához felhasznált fákat újra kell ültetni. A peszticidek használata az FSC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőkben nem megengedett, kivéve a hatóságok által kiadott engedéllyel rendelkezők számára. A trágyázás szintén tilos. A fa eredete teljes mértékben nyomon követhető és hiteles. A kész anyag összetételét (rost + kémiai adalékanyagok) is ellenőrzik. A rostok az újrahasznosítást követően is kiváló minőségűek és erősek maradnak.

A krémes textúrájú Natural Volume Mascara szempillaspirál legalább 80%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A méhviasz, a karnauba viasz és a napraforgómag viasz táplál és véd. A cikória gyökér kivonat és az olyan cukor alapú összetevők, mint a szacharóz-disztearát és szacharóz-sztearát tápláló hatással bírnak. A fekete szín teljesen befedi és megvastagítja a szempillákat, tökéletes volument biztosítva. A szempillák dúsabbnak és hosszabbnak hatnak. A keskeny ecset forma lehetővé teszi a szemzugban lévő legkisebb szempillák elérését is. A rugalmas formulának köszönhetően több rétegben is felvihető, a maximális hatás elérése érdekében. A Natural Volume Mascara érzékeny bőrűek, érzékeny szeműek és kontaktlencse viselők számára is alkalmas, nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket, szilikonokat, PEG vegyületeket, talkumot, nanoanyagokat és GMO-kat (Géntechnológiával Módosított Organizmusok).

Bőrkompatibilitása bőrgyógyászok által tesztelt.

A szempillaspirál csomagolása legalább 80%-ban újrahasznosított műanyagból készült. 75% PCR (55% PET és 20% PP) és 5% PIR (5%PP).

Az ARTDECO azt a tudatos döntést hozta, hogy FSC Mix kartont használ a doboz elkészítéséhez. A nyomtatás nem mérgező, környezetbarát, vízalapú tintával történik. A címke 100%-ban újrahasznosított polietilénből készült.

A sheavajjal és jojobával dúsított Smooth Eye Liner legalább 85%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A természetes olajok, viaszok és zsírok tökéletes kombinációja táplálja a bőrt és biztosítja annak rugalmasságát. A repceolaj védi a bőrt és megakadályozza az irritációt. A marulaolaj Afrika legféltettebb szépségtitka. Nincs irritáló hatása, ezért ideális érzékeny bőrűek számára is. Emellett lipidpótló és nedvességmegkötő hatással is bír, így megakadályozza a nedvességvesztést. Krémes, intenzív színű és tartós. Különleges textúrájának köszönhetően könnyedén felvihető a szemhéjak mentén. A vízvonal számára is elég gyengéd. Ötvözi az egyszerű használatot és a gazdag színvilágot. A Smooth Eye Liner hat árnyalatban kapható: "fekete" No. 10, intenzív fekete, "vulkáni hamu" No. 15, sötétszürke, "mély tenger" No. 25, intenzív kék, "olívaolaj" No. 65, egy olívazöld, "ritka földek" No. 81, vörösesbarna, és a "fakéreg" No. 89, sötétbarna.

A Smooth Eye Liner érzékeny bőrűek, érzékeny szeműek és kontaktlencse viselők számára is alkalmas, nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket, szilikonokat, parfümöket, PEG vegyületeket, talkumot, állati eredetű összetevőket, nanoanyagokat, GMO-kat (Géntechnológiával Módosított Organizmusok) és mikroplasztik gyöngyöket.

Bőrkompatibilitása bőrgyógyászok által tesztelt.

A Smooth Eye Liner FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából, a kupak pedig újrahasznosított anyagból (PP) készült.

A selymes és csillogó Natural Cream Lipstick ajakrúzs legalább 80%-ban olyan természetes eredetű összetevőket tartalmaz, mint a kapril (capric triglicerid), a különböző bőrápoló olajok, vagy a 100%-ban természetes eredetű kandelilla viasz, mely biztosítja bársonyosan puha végeredményt. A különleges gondossággal összeválogatott összetevők kombinációjának köszönhetően a termék egyesíti a természet erejét a modern rúzsok „must have” tulajdonságaival. A krémes textúrának köszönhetően kényelmes, puha és táplált érzést biztosít. Az ásványi pigmentek segítenek a tökéletes szín elérésében már egy használat után. A selymesen ragyogó szín biztosítja az egyenletes megjelenést.

A "piros tulipán" No. 607, "grapefruit" No. 618 és a "napkelte" No. 625 a piros klasszikus árnyalatai. A "mogyoró" No. 632. "mazsola" No. 643 és a "rózsa simogatása" No. 657 a rózsafa árnyalatait hozzák el. Az "eperfa" No. 668 és a "málna" No. 682 pedig bogyós gyümölcsök csillogását kölcsönzik az ajkaknak.

A Natural Cream Lipstick érzékeny bőrűek számára is alkalmas, nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket, szilikonokat, PEG vegyületeket, talkumot, állatieredetű összetevőket és GMO-kat (Géntechnológiával Módosított Organizmusok).

Bőrkompatibilitása bőrgyógyászok által tesztelt.

A csomagolás legalább 40%-ban rizshéj porból, valamint PP-ből, PETG-ből és PS-ből készült. A nyomtatás nem mérgező, környezetbarát, vízalapú tintával történik. A címke 100%-ban újrahasznosított polietilénből készült.

A Smooth Lip Liner szájkontúr ceruza legalább 85%-ban olyan természetes eredetű összetevőket tartalmaz, mint a shea vaj és jojoba. A természetes olajok, viaszok és zsírok tökéletes kombinációja táplálja a bőrt és biztosítja annak rugalmasságát. A repceolaj védi a bőrt és megakadályozza az irritációt. A marulaolaj Afrika legféltettebb szépségtitka. Nincs irritáló hatása, ezért ideális érzékeny bőrűek számára is. Emellett lipidpótló és nedvességmegkötő hatással is bír, így megakadályozza a nedvességvesztést. Tökéletesen korrigálja és kihangsúlyozza az ajkak formáját. A Smooth Lip Liner több órán át tartós marad.

A "mákmező" No. 08 az igazi, tökéletes piros szín. A "tiszta rózsafa" No. 24 a rózsafa színében pompázik. A nude árnyalatú rúzsok, mint a "nugát" No. 33. és a "rózsás érzések" No. 86 a finom rózsa színeit idézik.

A Smooth Lip Liner érzékeny bőrűek számára is alkalmas, nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket, szilikonokat, parfümöket, PEG vegyületeket, talkumokat, állati eredetű összetevőket, GMO-kat (Géntechnológiával Módosított Organizmusok) és mikroplasztik gyöngyöket.

Bőrkompatibilitása bőrgyógyászok által tesztelt.

A Smooth Lip Liner FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából, a kupak pedig újrahasznosított anyagból (PP) készült.

Az ásványi anyagokkal dúsított, háromszínű Natural Skin Bronzer bronzosító fényvisszaverő hatással bír, napbarnított ragyogást kölcsönözve az arcbőrnek. A kiegészítő árnyalatok segítenek a bőrtónus tökéletesítésében, így évszaktól és bőrtípustól függetlenül mindenki számára használható. A Natural Skin Bronzer “bronzos árnyalatok” No. 3. színben kapható. Legalább 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A ximenia magolaj biztosítja a tartósságot. A termék revitalizáló, optikailag fiatalító hatással bír.

A Natural Skin Bronzer érzékeny bőrűek számára is alkalmas, nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket, szilikonokat, PEG vegyületeket, állati eredetű összetevőket és GMO-kat (Géntechnológiával Módosított Organizmusokat).

Bőrkompatibilitása bőrgyógyászok által tesztelt.

A csomagolás legalább 40%-ban rizshéj porból és PP-ből készült. Az ARTDECO azt a tudatos döntést hozta, hogy FSC Mix kartont használ a doboz elkészítéséhez. A nyomtatás nem mérgező, környezetbarát, vízalapú tintával történik. A címke 100%-ban újrahasznosított polietilénből készült.

A Silky Powder Blush porpirosító legalább 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A ximenia magolaj biztosítja a tartósságot. A termék revitalizáló, optikailag fiatalító hatással bír.  A pirosító tökéletes színt kölcsönöz az arccsontnak. Intenzitása a használt mennyiségtől függően a finomtól egészen a feltűnőig változhat. A "terrakotta arc" No. 20 egy friss, barackos árnyalat. A " rózsa mező " No. 40 pedig egy finom, rózsás árnyalat.

A Silky Powder Blush érzékeny bőrűek számára is alkalmas, nem tartalmaz ásványi olajokat, parabéneket, szilikonokat, PEG vegyületeket, állati eredetű összetevőket és GMO-kat (Géntechnológiával Módosított Organizmusok).

Bőrkompatibilitása bőrgyógyászok által tesztelt.

A csomagolás legalább 40%-ban rizshéj porból és PP-ből készült.  Az ARTDECO azt a tudatos döntést hozta, hogy FSC Mix kartont használ a doboz elkészítéséhez. A nyomtatás nem mérgező, környezetbarát, vízalapú tintával történik. A címke 100%-ban újrahasznosított polietilénből készült.

A sokoldalú Multi Powder Brush lazább állagú és kompakt porhoz is használható. A környezetbarát ecset sűrű, szuper puha szintetikus szálakból áll. A kerek fejnek köszönhetően pedig kontúrozáshoz is alkalmas.

A kefén található gyűrű újrahasznosított alumíniumból készült. A fogantyú búzaszalmát és bioplasztikus polilaktid-ot (PLA) tartalmaz, melyet természetes nyersanyagokból nyernek ki. A búzaszalma és a PLA biológiailag lebomló anyagok. A doboz FSC Mix kartonból készül. A nyomtatás nem mérgező, környezetbarát, vízalapú tintával történik.

Megvásárolható: Müller üzletekben és a www.lovebrands.hu weboldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8216500336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása