A FÉNYVÉDELEM ÉS A FÉNY OKOZTA HIPERPIGMENTÁCIÓ SZAKÉRTŐJE
2021. április 19. írta: persica

A FÉNYVÉDELEM ÉS A FÉNY OKOZTA HIPERPIGMENTÁCIÓ SZAKÉRTŐJE

INSTITUT ESTHEDERM

A NAOS elkötelezett az Andromède Océanologie mellett annak érdekében, hogy aktív harcot folytasson a tengerfenék megtisztításáért. 

Az INSTITUT ESTHEDERM egy NAOS márka. Ez a védjegy garantálja, hogy fényvédő termékeink ártalmatlanok a vízi ökoszisztémára nézve, beleértve a korallokat is.

1. ALAPELV: A BIOMIMETIZMUS ÁLTAL VEZÉRELVE

Az Institut Esthederm fényvédő termékekeit a bőr optimalizálására tervezték, így egy kifinomult természetes sejtvédelmi rendszerrel véd a Nap okozta negatív hatásokkal szemben. 

2. ALAPELV: KAPCSOLATBAN ÁLL A BŐR TERMÉSZETES MECHANIZMUSAIVAL, HOGY VISSZAÁLLÍTSA EGYENSÚLYÁT

A magasfokú fényvédelem és a melanint termelő sejtek szabályozásának kombinálásával a Photo Reverse és a Photo Regul segít helyreállítani a bőr pigmentegyensúlyát. 

3. ALAPELV: A BŐR KÁROS MŰKÖDÉSÉNEK OKAIRA ÉS KÖVETKEZMÉNYEIRE HAT

Az Institut Esthederm hiperpigmentációt kezelő és megelőző termékei kettős biológiai hatással bírnak: korrigálják a pigmentsejtek – melanociták – aktivitását és specifikus diszfunkcionális kommunikációjukat az epidermális sejtekkel – keratinocitákkal.

Az Institut Esthederm kutatásait a márka létrehozása óta a bőr természetes védelmi rendszere inspirálja termékei létrehozásában. 1978 óta ez a megközelítés vezeti az egyre innovatívabb fényvédelmi megoldásokban, ami hatékonyan védi a bőrt az öregedéstől. 

AZ INSTITUT ESTHEDERM FÉNYVÉDŐKET AZ ÖKOBIOLÓGIA INSPIRÁLTA.

HIPERPIGMENTÁCIÓ A FÉNYVÉDELEM SZAKÉRTŐJE

2021-ben az Institut Esthederm tökéletesítette szaktudását, hogy az arc bőre hibátlan és egyenletes maradjon a napsütésben, akár nyaraláskor, akár a városban.

PHOTO REVERSE HIPERPIGMENTÁCIÓ ELLENI VÉDELEM ARCÁPOLÁS

Gátolja a hiperpigmentáció kialakulását és halványítja a már meglévő pigmentfoltokat Nagyon magas védelem

PHOTO REGUL EGYSÉGES BŐRSZÍNT ELŐSEGÍTŐ VÉDELEM

Egyenletes barnulás Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását Erős napsugárzásnak kitett bőrre

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5616506326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása