Közeledik az év egyik legkiemeltebb ünnepe, az Anyák napja.
2021. április 19. írta: persica

Közeledik az év egyik legkiemeltebb ünnepe, az Anyák napja.

Mivel mással lephetnéd meg Édesanyádat, mint a legszebb ajándékkal...

 

Az ajándékozás mestere a Tiffany, amely különleges kék dobozba zárt illataival az egyik legszebb Anyák napi figyelmesség lehet.

Fedezd fel a modern elegancia megnyilvánulását a Tiffany & Co. Eau de Parfum illatával!

A méltán híres Tiffany & Co.a luxus legjavát, a fényűzést és a New York-i romantika egyedülálló hangulatát sűrítette az új, signature illatába.

A rendkívüli és ikonikus ékszer dizájnjáról ismert Tiffany ház bemutatja új illatát, melyet a Tiffany ház számára oly értékes és időtlen írisz gazdagít és tesz végtelenül nőiessé.

A Tiffany ház 180 éves múltjában oly sokszor megjelenő, a nőiességet szimbolizáló virág, az írisz áll az illat kompozíció középpontjában, melyet a zöld mandarin és a virágos pézsma nagyszerű elegye tesz emlékezetessé.

A franciaországi írisz ültetvényekről gyűjtött virágokból egy különleges hidro-desztillációs eljárással kivonják az írisz vajat, amely a Tiffany illat sajátossága, és amely a tiszta, ragyogó, érzéki és hosszantartó jellemzőit adja az illat végső formájának.

Ez a védjegynek minősülő összetevő erőt és nőiességet ad az illathoz, emellett tökéletesen kifinomulttá teszi azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr116506532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása