Április 22, a Föld napja. A DOVE hatékony törődése természetesen!
2021. április 21. írta: persica

Április 22, a Föld napja. A DOVE hatékony törődése természetesen!

100% természetes eredetű illatokkal.

Április 22.-e Földünk napja. Az Unilever Dove termékcsaládjával is mindent megtesz ennek a csodálatos bolygónak a védelmében. A termékek illata 100%-ban természetes eredetű. Ezzel nem csak nekünk embereknek tesz jót, de a környezetet is nagyban védi, mindamellett, hogy flakonjait újrahasznosított műanyagokból gyártják!

A nemrégiben bevezetésre került Dove Powered by Plants portfóliója újabb termékekkel egészült ki.

Az új testá­polók három illatvariánsban kaphatók: bambusz, gyömbér és geránium.

A Dove megragadta a növények hihetetlen megújító erejét, és ötvözte szépségápolásban szerzett szakértelmé­vel, hogy megalkossa a legelső, vegánok számára is alkalmas Powered by Plants elnevezésű almárkáját, amely láthatóan segít megújítani a bőrt. Korábban már találkozhattál a termékcsalád három tusfürdőjével (geránium, eukaliptusz, gyömbér illatban), illetve az ugyanilyen illatú tanúsított természetes dezodorokkal és tanúsított bio golyós dezodorokkal. A termékcsalád minden tagja legalább 98%-ban tartalmaz természetes összetevőket. Ráadásul a Dove az egyik legnagyobb szépségápolási márka a világon, ami megkapta a szigorú EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural minősítést a Powered by Plants termékeire.

A Dove Powered by Plants termékek illata 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz, a formulák több mint 35 kulcsfontosságú növényi kivonat felhasználásával készültek.

A Dove elkötelezett a műanyaghulladék csökkentése iránt is (a márka éves szinten több mint 20.500 tonnával kevesebb szűz műanyagot fog felhasználni,) így ennek megfelelően a Powered by Plants-hez is újrahasznosított műanyagból készült flakonokat használ (ahol ez kivitelezhető).

Dove Powered by Plants testápolók. Bambusz, gyömbér és eukaliptusz illattal

Három csodálatos, növényi alapú hidratálókomponensekkel teli testápoló, amelyek táplálják a bőrt. Könnyű és krémes összetételüknek köszönhetően azonnal felszívódnak, segítenek puhává és ragyogóvá varázsolni a bőrt, hidratáló hatásuk akár 48 órán át is tart.

Dove Powered by Plants testápoló bambusz illattal. 99%-ban természetes eredetű összetevőkkel. 100% természetes eredetű illatanyaggal.

Dove Powered by Plants testápoló geránium illattal. 99%-ban természetes eredetű összetevőkkel. 100% természetes eredetű illatanyaggal

Dove Powered by Plants testápoló gyömbér illattal. 99%-ban természetes eredetű összetevőkkel. 100% természetes eredetű illatanyaggal

Vegánok számára is alkalmas

Powered by Plants termékek:

Dove Powered by Plants tusfürdő geránium illattal. Dove Powered by Plants tusfürdő eukaliptusz illattal. Dove Powered by Plants tusfürdő gyömbér illattal.

Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor geránium illattal Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor eukaliptusz illattal. Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor gyömbér illattal.

Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor geránium illattal. Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor eukaliptusz illattal. Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor gyömbér illattal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9516508858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása