Vigyázz! Kész! Tavaaaaaasz! A RESERVED tavaszi újdonságai
2021. április 21. írta: persica

Vigyázz! Kész! Tavaaaaaasz! A RESERVED tavaszi újdonságai

Fantasztikus hírem van! Időről időre sok sok RESERVED ruházati újdonságot fogok nektek megmutatni. Inspirálódhattok, hogyan lehet praktikusan, kényelmesen, sportosan, elegánsan öltözködni.

Mindezt pénztárcabarát ruhákkal és kiegészítőkkel! 

Kezdjük is a nélkülözhetetlen farmeres verzióval, és a tavasz egyik csúcs szuper divat színével, az orgona lilával, ami egy puha, zsebes kapucnis pulcsi lett. Nem hiányozhat a szetthez egy vastag talpú sportcipő, melyben a lila szín is visszaköszön, és a Slim farmer. 

Reserved Farmer: Slim 7.995 Ft

Reserved Lila pulóver: 8.995 Ft

Reserved Sport cipő: 5.995 Ft

A termékeket megtalálod a Reserved üzleteiben (Magyarország 15 üzletében) és Online is:

www.reserved.com/hu

 Az LPP-ről:

Lengyel ruházati vállalat, amely ruházat tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, 5 márka található a portfóliójában: Reserved, House, Cropp, Mohito és Sinsay.

Az LPP értékesítési hálózata több mint 1700 üzletből áll, 25 különböző országban.

1991-ben Gdańskban Marek Piechocki és Jerzy Lubianiec ruhaipari vállalkozásba fogtak.

A kezdetben PH Mistral s.c. néven működő vállalat négy év után átalakult LPP társasággá. 1997-ben hivatalosan megnyitották shanghaji irodájukat.

A 90-es évek végén az LPP tulajdonosai úgy döntöttek, hogy Reserved néven saját márkát hoznak létre, és saját kiskereskedelmi hálózatot építenek ki. Az LPP csoport pillérét jelentő márka első üzletei 1998-ban nyitották meg kapuikat.

Az LPP nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre is. A társaság tevékenységének különböző fázisaiban a természeti erőforrások tiszteletben tartására irányuló intézkedéseket tesz – a ruhák előállításához használt nyersanyagok kiválasztásától kezdve az értékesítésen át egészen a cég irodáinak és logisztikai hátterének működtetéséig.

Fontosnak tartják, hogy környezetkímélőbb anyagokból (organikus pamut, TencelTM Lyocel, EcoVeroTM, tanúsított len) készülő ruházati termékeket gyártsanak.

Az Eco Aware termékcsalád bevezetése a cég vezérmárkájának számító Reserved kollekciókban!

2019-től az LPP összes márkakollekciójában bevezetésre kerülnek az ökologikus termékcsaládok, a természetes szőrme és angóra használatáról való lemondás a ruhagyártás során, 2020-ra kivonták a forgalomból a mohert, vagy humánus módon oldják meg beszerzését.

Újrahasznosított kartonok bevezetése a Reserved és a Mohito márkák kollekcióinak internetes értékesítése során.

Használt ruha gyűjtési program indítása, és a használt ruhák átadása hajléktalanok részére, ezáltal ötvözve a segítségnyújtást a környezetvédelemmel, új életre keltve a ruhákat.

A cég csatlakozott a New Plastics Economy Global Commitment kötelezettségvállaláshoz, és vállalta, hogy 2025-re beszüntetik a további használatra, újrahasznosításra vagy komposztálásra nem alkalmas műanyag csomagolást!

Új „For People for Our Planet” Fenntartható Fejlődési Stratégia kihirdetése a 2020 és 2025 közötti időszakra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6516508830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása