Üdv a Clubban!
2024. május 22. írta: persica

Üdv a Clubban!

Csatlakozz a Reserved új kollekciójához!

A sport és a divat összefonódásának megannyi történetét ismerjük. Szinte kimeríthetetlen téma a különböző sportágak ruházati elemei a divatházak tervezőinek, stylistoknak, influencereknek és olyan népszerű, a közösségi médiában is felkapott trendeket eredményeznek, mint a „tenniscore” vagy a „golfcore. A Reserved legújabb női és férfi kollekciója, a Welcome to the Club is ezt a sportos, megjelenésben mégis elegáns street style vonalat mutatja be, mert a márka tervezői az úgynevezett "old money" esztétika elemeivel kombinálták. A Reserved tervezőit továbbá két divatikon, Diana hercegnő és Jacob Elordi ikonikus stílusa is inspirálta. Diana hercegnő többek között felejthetetlen utcai viselete miatt a mai napig témája a divat magazinoknak, Jacob Elordi pedig azon összeállításaival rabolta el az internetezők szívét, melyek sokak szerint, szintén Lady D. stílusa ihletett. A legújabb Reserved kapszula kollekció tehát az elit klubbok hangulatát idéző sportos esztétikát kelti életre, miközben Téged is meginvitál, hogy részese legyél ennek a különleges klubtagságnak. 

 

A kollekció női változata több mint egy tucat outfit-et tartalmaz, mint egy mini kapszula gardrób, melynek darabjai könnyen kombinálhatók változatos szettekké. Minden ruha, ing, short vagy szoknya a kényelmet és a klasszikus stílust ötvözi, amit a felhasznált anyagok és a szabások is kiemelnek. Az elegáns darabok, mint például a háromrészes szett blézerrel bermuda vagy palazzo nadrággal, illetve a jacquard anyagból készült overál, okosan kombinálható a sportosabb darabokkal. A kollekcióban megtalálhatók a túlméretezett pulóverek és a széles szárú nadrágok is, patentos szegéllyel. Minden darabot a legapróbb részletekig, nagy figyelemmel terveztek: mint például a rakott szoknyák redői, a finom lyukhímzés a pulóvereken, a teniszcsík a pizsama szetten és a fürdőruhán, amely akár hétköznapi bodyként is viselhető.

 

A kollekció színpalettája egyszerű, mégis eredeti. Ebben a tekintetben a varsói Reserved tervezőstúdió elegáns fehér, vajsárga, kék, klasszikus tengerészkék és üvegzöld színek mellett döntött, míg a kiegészítők között megtalálhatóak a cseresznye és a barna árnyalatok is.

 

A férfi kollekció hasonló stílusú. A fehéret krém színre cserélték, és a domináns tengerészkék darabokat kék részletekkel tettek még izgalmasabbá. Hasonló minták találhatók mint a női kollekcióban: csíkok és a kontrasztos szegélyek, valamint a jellegzetes galléros pólók és lyukhímzett kötött anyagok. Szabásukat tekintve pedig a lezser és hagyományos stílusjegyek kombinációját mutatják be a tervezők, a bordázott ing kissé lazább fazonú, míg a kötött nadrágokat szegélyvarrással díszítették. Két különböző árnyalatú bermuda nadrág is helyet kapott, továbbá számos hosszú, sportos pulóver is, amelyek egyaránt alkalmasak férfi és női viseletre.

 

A kollekció számára egy különleges logót is terveztek, amely megtestesíti a már említett sportklub szellemiségét. Megjelenik a pulóvereken, a baseball sapkákon és shopper bag-en is. A kiegészítők között egy kisebb vállpántos táska praktikus zsebekkel is helyett kapott emellett, teknőcpáncél mintás hajpánt, csíkos sál, napszemüveg, lyukhímzett zoknik és cipők is helyet kaptak. A nők számára mokaszinok és különleges bélelt nyelvvel ellátott, bőrből készült lapos talpú cipők találhatóak a választékban, a férfiak fűzős félcipői kontrasztos varrással készültek.

 

A kollekció május 21-től lesz elérhető a kiválasztott üzletekben, online és a Reserved alkalmazásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8318423677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása