Téli hangulatú városi stílus ihlette a Reserved legújabb kapszula kollekcióit
2023. november 03. írta: persica

Téli hangulatú városi stílus ihlette a Reserved legújabb kapszula kollekcióit

Töltsd a téli hónapokat new york-i stílusban! A Reserved legújabb kapszula kollekcióját ez a város inspirálta és az Empire State nevet kapta. A kifinomultság találkozik a kényelemmel és egyaránt összpontosít a munkahelyi és az esti stílusokra. Az elegáns színpaletta találkozik a kényelemmel, a változatos textúrák és a szabásminták pedig a legújabb trendekre épül.  

A tervezők célja, hogy az egymással kombinálható darabok tökéletesek legyenek a rohanó városi emberek számára: könnyed, mégis stílusos megjelenés, úgy, hogy ne kelljen túl gondolni az öltözködést. Klasszikus, férfi szabásvonalakra épülnek a darabok: több kulcsfontosságú darabot használtak alapként, nőiességét az on trend ezüstös-szürkés ragyogás adja: metál fényű szálakkal átszőtt darabok, finoman fénylő farmerek és ezüst fényű flitterekkel díszített ruhák – ezeket nem csak különleges alkalmakkor lehet viselni. 

Az alap színpalettát a fekete és a szürke dominálja, kék farmerrel kombinálva. A mintázatok klasszikusak és decensek: csíkos, halszálkamintás darabokat a formális viselet inspirálta, az összhatás mégsem unalmas, a modern szabásnak köszönhetően. A hangsúlyos, nagyméretű, széles vállú blézerek és az alkalmibb kabátoknak köszönhetően, bátran próbálgathatjuk a különböző layering technikákat. Az egyhangúságot, az alkalmibb darabok törik meg, mint például a flitteres fekete top, amit egy fekete pulóver felett is lehet viselni, motoros csizmával kombinálva. 

A kiegészítők között hosszú kötött bojtos sálakat, lekerekített aljú kézitáskákat és magas sarkú vagy krokodil mintázatú csizmákat találunk. Tökéletesen illenek a ‘day to night’ trendbe, hisz praktikusak és dekoratívak is egyben. 

New Yorkban készültek a különleges fotók Pola Rebeś (@simplybypola) állt modellt, Milosz Rebes (@rbs_photo) készítette a fotókat. 

Az On the Go férfi kollekciót az örök mozgó férfiaknak készítették, azoknak, akik szeretik a változatos, mégis praktikus megoldásokat. A sport, a streetwear és az elegancia találkozása ez a kollekció, amiben pulcsik, garbók, pólók, kardigánok, dzsekik és téli kabátok széles választékával találkozunk. Természetesen nem hiányzohat, az idei nagy kedvenc, a nagy zsebekkel rendelkező kargó nadrág, de a klasszikusabb stílus kedvelőinek is készültek a tervezők chino nadrágokkal és egyenesszárú farmerral. A részletek számítanak: a háromdimenziós minta a kardigánon, a karakterisztikus melange kötött pulcsi és a sherpa elemek (dzsekik bélése). 

Színeiben is a városi atmoszférát mutatja be: bézsek, barnák, szürkék, fekete és fehér találkozik a farmer kékjével és a zöld palack színnel. Ennek a visszafogott palettának köszönhetően, szinte bármilyen összeállításban viselhetik a darabokat.  

A téli kollekcióhoz nélkülözhetetlen kiegészítők is járnak: rusztikus fekete bakancsok, hátizsák, sok-sok zsebbel, trapéz, téglalap vagy vese alakú táskák, illetve kötött darabok, mint sálak és sapkák antracit színekben. 

A férfi kampányt is városi környezetben fotózták, ami a helyi környezetet, Gdynia-t mutatja be: egyedi és titokzatos építészetét.

The Empire State és a On The Go kollekciók októbertől lesznek elérhetőek a Reserved webshopjában és a kiválasztott üzletekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7218265373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása