Az idő repül, a szeretet megmarad - örökké!
2021. április 28. írta: persica

Az idő repül, a szeretet megmarad - örökké!

Anyák napi tippek a FOREO-tól

Példátlan, állandó változásokkal teli időket élünk. Kétségtelen, hogy az idei anyák napja is más lesz, mint az eddigiek. Nem csoda, ha nosztalgiát érzünk olyan idők után, amelyek a jövő ígéretét hordozták. Olyan idők után, amikor elég volt édesanyánk kezét fogni ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat. Az anyukákhoz fűződő különleges kötelék tiszteletére a svéd beauty-tech FOREO elindította anyák napi kampányát  "Az idő repül, a szeretet megmarad - örökké!" címmel, amely világszerte platformot biztosít arra, hogy ne csak megosszuk, hanem újra is teremtsük az anyukánkkal töltött gyönyörű pillanatokat.

A korlátozások miatt különösen nagy kihívásnak tűnhet egy ajándék spa látogatás megszervezése, de mégsem kell lemondanunk erről az anyák napi meglepetésről! A FOREO gondoskodik róla, hogy édesanyánk igazi otthoni luxus-spa élményben részesülhessen, amit biztosan imádni fog! Visszaemlékezve fiatal korunkra, szívesen nosztalgiázunk arról, amikor édesanyánk bevezetett a bőrápolás és a szépségápolás csodálatos világába. Most itt az idő, hogy mindezt megháláljuk! Készítettünk egy különleges listát, felidézve az általa kapott, jól bevált szépségápolási trükköket és megmutatva, hogyan tehetjük felejthetetlenné az idei anyák napját.

Anya tanácsa: soha ne feküdj le sminkben

Ez a klasszikus az egyik legfontosabb szépségápolási tanács, amit anyáink valaha is tanítottak nekünk. A kipirosodástól kezdve a szemfertőzésekig sok mindennel szembesülhetünk, ha nem mossuk le a sminket. Az anyukák tudják ezt, és mi ezzel maximálisan egyetértünk. Azonban ne feledjük a láthatatlan baktériumokat és a növekvő légszennyezettséget, amelyek miatt nem elég az arcunkat csak kézzel mosni. Tökéletes megoldás, hogy kimutassuk szeretetünket édesanyánknak, ha megajándékozzuk a FOREO innovációjával, a LUNA 3 szónikus tisztító készülékével. A világ legpuhább arctisztítója a T-Sonic pulzációk segítségével képes eltávolítani az arcbőrön található szennyeződések, faggyú és elhalt hámsejtek akár 99,5%-át, ezzel megakadályozva a baktériumok szaporodását.

Anya tanácsa: hidratálj, hidratálj, hidratálj

Mindannyian emlékszünk arra, hogy csodáltuk édesanyánkat, ahogyan különböző bőrápoló krémekkel kényeztette arcát. Olyanok akartunk lenni, mint ő. A szépségápolás során megtanított minket a hidratálás fontosságára is. Ha elhanyagoljuk a hidratálást, az bőrpírt és irritációt okozhat, valamint az öregedés idő előtti jeleit is kockáztatjuk. Hogy megháláljuk édesanyánknak ezt a fontos tanácsot, ajándékozzuk meg őt egy UFO 2 okos maszkkal, amely nemcsak fokozza anyukánk kedvenc krémjének felszívódását, de tökéletesen kényeztető és hatékony arckezelések luxus élményét is kínálja majd, az otthon kényelmében.

Anya tanácsa: aludj eleget

Mindannyian tudjuk, hogy nincs jobb a 8 órás alvásnál, elfoglalt életmódunk néha mégis utunkba áll. Ez azonban nem jelenti azt, hogy együtt kell élnünk a szemünk alatti sötét karikákkal. Édesanyáinknak is voltak a trükkjei, például a fagyasztott kanál, vagy uborkaszelet.  Bár ez a tanács sokszor megmentett minket attól, hogy mosómedveszemekkel menjünk a munkahelyünkre egy-egy átmulatott éjszaka után, itt az ideje a frissítésnek! Fontoljuk meg, hogy anyukánkat egy IRIS-szel - a hírességek kedvenc szemmasszírozójával - kényeztessük, amely szónikus technológia segítségével képes csökkenteni a szarkalábak, valamint a szem alatti sötét karikák és táskák látható jeleit.

 Anya tanácsa: mosolyogj

Anyukáink megtanították nekünk, hogy az igazi szépség belülről fakad, és semmi sem olyan lefegyverző, mint egy gyönyörű mosoly. Mivel a műanyagok szennyezik a tengereket és a szemétlerakók száma egyre csak nő, az ISSA 2 szónikus fogkefe ajándékozásával nem csak bolygónk megmentéséhez járulunk hozzá, de anyukánk gyönyörű mosolyához is. A szilikon tulajdonságainak köszönhetően az ISSA 2 ellenáll a baktériumok felhalmozódásának, akár 10 000-szer kevesebb baktériumot hordozva, mint más nylon sörtéjű fogkefék.

 Anya tanácsa: törődj magaddal

Édesanyáink mindig is aggódtak, testi-lelki jólétünkért. Ők tanítottak meg minket arra is, hogy a test és a lélek összefügg. Miért ne használhatnánk fel ezt a tanácsukat arra, hogy most őket ajándékozzuk egy kis feltöltődéssel, én-idővel? A mostani bizonytalan időben nincs is jobb alkalom arra, hogy egy tökéletes arcápolási rutint segítsünk kialakítani anyukánk számára, lehetővé téve, hogy ne csak anyák napján, hanem egész évben pihenjen és feltöltődjön. Biztonságban, otthonról.

Az anyák napi klasszikus ajándékokat, - mint utalvány, vacsorameghívás, vagy virág, - megelőzi egy másik kategória, amely óriási növekedést mutat. A  Brand Keys éves felmérése szerint a megkérdezettek 66%-a mondta, hogy wellness-élménnyel tervezi megajándékozni édesanyját. Míg az ajándékkártyák és a virágok esetében 1%-os csökkenés tapasztalható, addig a wellness-szolgáltatások 11%-kal népszerűbbek, előző évhez képest. Az amerikai felmérés szerint egy átlagos, amerikai vásárló 70.000 Ft-ot tervez költeni anyák napi ajándékra, a férfiak hagyományosan többet, körülbelül 76.000 Ft-ot.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8116516214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása